Ana SayfaYaşamHobiMeydan Forum İstanbul`da

HobiMeydan Forum İstanbul`da

Örgü, resim, seramik, mozaik, nümismatik, dikiş, nakış, goblen, kanaviçe, takı, gravür, maket, puzzle, dekorasyon, çocuk el becerileri, arkeoloji, uzaktan kumandalılar, heykel, ebru, akıl oyunları, satranç, mum yapımı, maske yapımı, painting by numbers, scrap booking, uçurtma gibi pek çok hobi konusu, Forum İstanbul’da açılan Türkiye’nin ilk Hobi Mağazası HobiMeydan’da buluştu…

HobiMeydan tüm Türkiye’de yayılmayı planlıyor.

Yün sektöründe uzun yıllar profesyonel yönetici olarak deneyim kazanan Alev Engin Deringil’in girişim serüveni hobi alanındaki boşluğu görmesi ve Türkiye’de olmayan bir konsepti tüketicileri ile buluşturmak, hobi kavramını olabildiğince çok kitleye yaymak amacıyla yola çıkan Alev Engin Deringil, girişim serüvenine sermayesi olmadan ancak ciddi bir iş planı ile hobi markalarına sunumlar yaparak onların desteğini alması ile başladı. Yaklaşık 60’a yakın marka ve firma Alev Engin Deringil’in hobi tutkusunu bir markaya dönüştürmesine destek verdi ve 2008 yılında www.hobimeydan.com adresli web sitesi kuruldu. 2009 yılında Alev Engin Deringil’in İngiltere’de okuyan kızı Begüm Karatayıoğlu’nun mezun olması ile birlikte online ortamla birlikte mağaza ortamında da yer alma kararı alan Alev Engin Deringil, HobiMeydan’ın ilk mağazasını Forum İstanbul’da 2009 Kasım ayında açtı.

HobiMeydan, yakın gelecekte tüm Türkiye’de yayılmayı planlıyor. İş modelinde hedeflediği yatırımcı ortaklık yapısı ile zincir mağaza olmayı hedefliyor. Mağazaların İstanbul’daki şubeleri kendi gözetimleri altında olurken, Anadolu’ya franchise verilmesi öngörülüyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI