Ana SayfaGüzellikHollywood`un güzellik sırrı havyar

Hollywood`un güzellik sırrı havyar

Havyar…

Sunumundaki zarafetten, ağzınızda küçük havai fişekcikler gibi pıtır pıtır patlamasına, tamamen lüks ve zevk dolu bir deneyim olan havyarı alıp yüzünüze sürmek ister misiniz?

İddiaya göre, saati geriye çevirmekte üstüne yok. Besin değeri yüksek olan havyar, içerdiği A, D ve B vitaminleri, protein, Omega 3, peptid ve aminoasitlerle hücrenin yeniden yapılanmasını destekliyor ve cildi güçlendiriyor.

Canlandırıcı etkisiyle Jennifer Aniston ve Angelina Jolie gibi dünyanın en güzel (ama yavaştan sarkmaya başlayan) yüzleri havyar bakımından vazgeçemiyor. Emmy, Oscar, Golden Globes gibi ödül törenlerinden önce Los Angeles`ta havyar bulabilene aşk olsun. Tüm ünlüler törenden önce ellerinde şampanyaları, yüzlerinde havyarları inzivaya çekiliyor.

Son moda yüz hem havyarı, hem de şampanyayı sürmek.

Havyar ve şampanya bakımı, sadece havyar kullanılan "eski moda" bakımlardan değil. Şampanyanın canlandırıcı, havyarın da yeniden yapılandırıcı etkisiyle sıkılaştırıyor ve nemlendiriyor. Halbuki havyar ve şampanyayı mideye indirecek olursanız bu etkinin tam tersiyle karşılaşırsınız, öyle değil mi? Yine de kulağa bu kadar lüks gelen bir bakım için fiyatı diğer bakımlara göre çok pahalı değil. 90 dakikası 185 dolar.

Önemli davetlerden önce tercih edilmesinin en önemli sebebi, bu ritüelde diğer cilt bakımları gibi siyah nokta çıkartmak, sivilce sıkmak gibi cildi irite eden şeylerin yapılmaması.

Yüz önce iyice temizleniyor, peeling yapılıyor. Daha sonra yüze buhar veriliyor ve buharın nemi bir havluyla alındıktan sonra havyar yüze bir fırça yardımıyla sürülüyor. Sonra gözlerinizi kapatıp güzel şeyler hayal ediyorsunuz, 90 dakika boyunca…

Sizi bilmiyorum ama ben bu havyar maskesini yaptıracak olursam, yüzümde dilimin ulaştığı yerler bir fayda göremez, bundan eminim…

Catherine Zeta  Jones, havyarı saçına maske olarak kullanıyor.

Catherine`in saçı için Londra South Kensington`da gittiği kuaförü Hari`s, Beluga havyarını İran`dan özel getirtiliyor. 200 poundluk havyar maske yapılmadan beş gün önce getirtiliyor ve Catherine için dinlendiriliyor. Saçları yıkandıktan sonra havyar iyice saçlarına yediriliyor ve saç bu şekilde 2 saat bekliyor. Catherine beklerken saçlarını kemirmesin diye kuaförde olduğu sürece, kraker üzerinde havyar ve şampanya servis ediliyor. Saçları besleyip, onardığı, aynı zamanda da nemlendirdiği söylenen bu uygulama işe yarıyor olmalı, Catherine Zeta Jones deyince sizin de gözünüzün önüne ışıl ışıl kahverengi saçlar gelmiyor mu?

Bir de her şeyin olduğu gibi bunun da suyunu çıkaranlar var. Son zamanların en popüler güzellik ritüellerinden biri: Havyar pedikürü.

Ayaklarınız, vücudunuzda havyar sürebileceğiniz en absürt ikinci yer olmalı. Yaptıkları şey normal pedikür, peşinden ayaklara havyar sürülüp bekleniyor. Mutlaka kendilerine göre bir açıklamaları vardır ama çizgiyi bir yerde çekmekte fayda var. Ayak derisine havyarın faydalarını araştırmayı reddediyorum.

Bir de gidip satın alabileceğiniz havyarlı kozmetik ürünleri var. Örneğin son çıkanlardan, Balenciaga`nın 90 dolarlık havyar peeling`i. Özellikle gerçek havyarı yüzüne sürmek için iyi niyetle hazırlanıp her seferinde mideye indiren güvenilmez hanımlar için ideal.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI