Ana SayfaModaHotiç’le yenilenin

Hotiç’le yenilenin




Hotiç yeni yılda kadınları düşündü ve birbirinden şık tasarım ayakkabıları, çantaları sunmaya karar verdi. Bu sene özellikle gold ve siyahı kullanan marka özellikle çanta ve ayakkabıda beklediğinizden çok daha fazla seçenekle geldi. Hotiç’te her tarza her yaşa uygun ürün mevcut.

Kadınlara şıklığı ve konforu bir arada sunan Hotiç, zincir saplı çantalar ve ince ökçeli yüksek stilettolar 2010 Sonbahar-Kış’ına damgasını vuruyor. Yalın ve ince detaylarla zenginleşen Hotiç 2010 Sonbahar – Kış koleksiyonuna derilerde bulunan renk çeşitliliği damgasını vurdu. Doğal görünümlü vegetal deriler ince ve zarif dokulu lezard derilerin yanı sıra içinde renk geçişleri olan piton, kroko ve kesikli yılan bu senenin öne çıkan detayları arasında yer alıyor. Bu zengin doku çeşitliliğin içine katılan kadife koleksiyona yumuşaklık ve sevecen bir esinti veriyor. Ayrıca; diz üstü süet çizmeler, platformlu rugan ayakkabılar, bilekte biten botlar, bol kemerli botlarda 2010 Sonbahar – Kış koleksiyonu içinde.

Koleksiyonu tamamlayan diğer ürünler ise; Süet, nubuk bot ve çizmeler, kemerler, şapkalar, tweed kumaşlar ve örgüler bu çizginin izlerini yansıtıyor. Yine yüksek pontlu ve bilekten bantlı ayakkabılar, kroko baskılı kahve çizme ve çantalar… Ayrıca; Hotiç bu koleksiyonda gold rengini ağırlıklı kullanıyor. Gece ayakkabılarında gold rengini tercih eden marka, klasik koleksiyonunu ise iş kadınlarına özel hazırlamış bulunuyor. Özellikle sade modellerin bulunduğu koleksiyonda platformlu süet çizme ve botlar, kışa geçişte yumuşak tonlarıyla ve 2’li, 3’lü renk kombinleri yer alıyor.

Dans ayakkabılarını da  çok çeşitli pontlarda koleksiyonda görüyoruz. Özel dokulu nubuk ve kesikli deriler kullanılan babetler rahatlık, şıklık ve renk kombinasyonları ile ön plana çıkıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI