Ana SayfaModaHotiç'le Aşkın Her Tonu

Hotiç’le Aşkın Her Tonu

Ayk Çubukçu, atölyesini HOTİÇ mağazalarına taşıyarak, 8 Şubat Cumartesi günü Zorlu Center’da, 9 Şubat Pazar günü İstinye Park HOTİÇ’te sizler için çiziyor. Bu yıl Sevgililer Günü’nde sevgilinize Hotiç’ten alacağınız hediye ile ayaklarını yerden kesin. Birbirinden şık ayakkabı ve aksesuar seçenekleri ile şıklığını tamamlayın. Ayk Çubukçu’nun çizimleri ile de hediyenizi kişiselleştirerek kendi dokunuşunuzu katın..
 
Ayakkabı ve çanta düşkünü bir sevgiliniz varsa Hotiç’in Sonbahar- Kış Koleksiyonu sizi hiç yormadan keyifli bir hediye seçimine davet ediyor. Hotiç’in koleksiyonlarındaki çeşitlilik, her bütçeye ve zevke uygun hesaplı alternatifleri ile sevgilinize şıklığın ötesinde bir dünya vaat edebilirsiniz.
 
Birbirinden çarpıcı ve göz alıcı tasarımların yer aldığı Sonbahar- Kış Koleksiyonu’nda ister kadın ister erkek olsun her zevke uygun alternatifler moda sever sevgililerin beğenisine sunuluyor.
 
Sezon sonu büyük indirim imkanıyla sevgilinize kaçırılmayacak bir hediye almak istiyorsanız Hotiç mağazaları ve www.hotic.com.tr adresi sizleri bekliyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI