Ana SayfaTeknolojiHuawei'nin Uluslararası Basının En İyileri Seçilen 4 Ürünü

Huawei’nin Uluslararası Basının En İyileri Seçilen 4 Ürünü

Huawei MateBook X Pro dizüstü bilgisayarı değerlendiren TechRadar ve T3 yayınlarının her ikisi de 2021’in en iyi dizüstü bilgisayarları arasında gösterdi. TechRadar yayını yaptığı yorumda, “Toplantı odasında hoş bir görünüm kazanacak güzel bir tasarıma sahip, yanınızda taşıyacak kadar hafif ve güçlü bileşenlere ve mükemmel pil ömrüne sahip. Huawei MateBook X Pro’nun 2019 sürümünün iyi olduğunu düşünürdük, ancak 2020 sürümü daha da iyi” yorumunu yaparken, T3 ise, “Huawei MateBook X Pro, 13,9 inç ekranı, ultra ince çerçeveleri ve büyük hayranları olduğumuzu itiraf etmemiz gereken yeni Emerald Green renk seçeneği ile bizi şaşırttı” yorumunu yaptı.

 

Tech Advisor yayını ise, 2020’nin en iyi dizüstü bilgisayarları arasında Huawei MateBook 14’ü seçti. Tech Advisor yaptığı yorumda, “Huawei, premium tasarımını ve yapısını sürdürüyor. Güzel bir ekran, iyi bağlantı noktası seçimi, güvenilir pil ömrü, düzgün klavye ve daha fazlasıyla çok yönlü özellikler sunuyor” dedi.


 

Huawei MateBook X Pro’yu 2021’in en iyileri arasında gösteren TechRadar, Huawei MatePad Pro’yu da 2021’in en iyi tabletlerinden biri seçti. TechRadar, “Huawei MatePad Pro neredeyse mükemmel. Huawei MatePad Pro ayrıca şık, ince ve hafif bir tasarımın yanı sıra isteğe bağlı bir kalem ve klavyeye sahip. Bu nedenle birinci sınıf bir tablet ve üretkenlik için tasarlanmış” yorumunda bulundu.

Huawei MateBook X ise dört yayın kuruluşundan birden ödüle layık görüldü. Pocket-lint, Pocketnow, T3 ve TechRadar’ın özel seçim ödüllerini kazanan dizüstü bilgisayar için Pocket-lint “Performansı, ağırlığı, boyutu, yapı kalitesi ve pil ömrü nadiren burada olduğu kadar hassas bir şekilde dengelenir. MateBook X gerçek bir başarıdır. Huawei, MateBook X’te birkaç küçük mucize gerçekleştirdi” yorumunu yaptı. Pocketnow ise yayınında, “Güzel bir tasarım, hafif ve az yer kaplayan, harika ekran ve  “bir HUAWEI dizüstü bilgisayarda ilk” özellikleriyle MateBook X (2020), kendi kategorisindeki ve fiyat aralığındaki en iyi ultrabook için Editörün Seçimi oldu. MateBook X’in potansiyel olarak en iyi ultrabook olduğunu söylememizi engelleyen tek şey, HUAWEI’nin kendi ürünleri arasındaki rekabet” ifadeleri kullanıldı.

T3 ise, “Elinize aldığınız anda üstün kaliteyi yansıtan bir dizüstü bilgisayar. Ekran da harika: 3.000 x 2.000 piksel çözünürlükte ve 400 nit parlaklıkta çalışan yüksek kaliteli bir LTPS LCD dokunmatik ekran. 2020 için Huawei MateBook X’ten etkilenmemek mümkün değil. Selefleri gibi, güzelce tasarlanıp üretilmiş ve mükemmel bir ekranla birlikte geliyor (bununla birlikte en kaliteli sesi sunuyor)” yorumunda bulundu. Tech Radar sitesi, “Huawei MateBook X (2020), ağırlığının çok ötesine geçen şık, ince ve hafif bir dizüstü bilgisayardır. Huawei MateBook X (2020) ‘nin pil ömrü süper etkileyici. Bu dizüstü bilgisayarın yüksek çözünürlüğü ve 3:2 en boy oranı, dizüstü bilgisayarın genel boyutunu küçük tutarken, çalışmak için etkileyici miktarda ekran alanı sağlıyor” yorumunda bulundu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI