Ana SayfaGüzellikHuiles et Baumes gerçek organik mucize

Huiles et Baumes gerçek organik mucize

1989 yılından itibaren “doğal güzelliğe ulaşma” vizyonu ile çalışan Fransa’nın en çok talep gören Organik markalarından olan Huiles et Baumes Ekim 2010 itibari ile Türkiye’de olacak. 

100 % Ecocert ve CosmeBio sertifikalı Huiles et Baumes dermakozmetik ürünleri Şili Yabangülü, Kayısı Yağı, Argan Yağı, Tatlı Badem Yağı, Kalendula Maseratı, Sarıkaraton Yağı ve bunun gibi doğanın sunduğu en kaliteli bileşenler sizler için seçiliyor. Besleyici, yatıştırıcı, nemlendirici, temizleyici, kırışıklık karşıtı ve koruyucu ürün gruplarında %95 organik bitkisel içerik ve bitkisel yağ bileşenleri ile üretiliyor.  

Huiles et Baumes diğer organik markalardan farklı olarak tüm ürünleri ile %100 Ecocert ve CosmeBio sertifikalı. Kanserojen ve alerjen olabilen paraben tipi koruyucular, PEG ler, sentetik renklendirici ve parfümler, petrol türevleri içermiyor.  

Tüm muhteviyatı Fransa Alpleri’nin kalbinde Annecy Gölü kıyısındaki özel tarım arazisinde üretilen ve %100 geri dönüştürülebilir malzemelerle ambalajlanan Huiles & Baumes, tamamen ekolojik ve bitkisel aktif içerikli, tüm cilt tipleri için ideal, tamamen doğal, pür, çağdaş yüz & vücut bakımı serileri bulunuyor.  

Canpol Kozmetik tarafından ithal editen Huiles et Baumes ürünleri Türkiye’de sadece seçkin dermokozmetik ezcanelerde satışa sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI