Ana SayfaModaHUMMEL HIVE İLE İSKANDİNAV KÖKLERİ

HUMMEL HIVE İLE İSKANDİNAV KÖKLERİ

Koleksiyon, çarpıcı şekiller ve denizden ilham alınan renklerle harmanlanmış İskandinav tasarım köklerinin yeniden yorumlanmasıyla markanın mirasına sadık kalıyor.
Hummel’ın spor estetiği baz alınarak yarı saydam detaylandırma, göz alıcı şekiller ile bir araya getirilerek benzersiz bir şekilde hummel olan bir SS20 kapsül oluşturuldu.
 
 

İki seriden oluşan hummel HIVE’ın ilk serisi, sade nötr renklerle parlak neon kırmızısı ve pastel pembeleri harmanlıyor. Bedenler büyük boyutlarda ve 90’ların silüetlerine referans vermek için hafif malzemelerle üretilirken, modern malzemelerin göstergesi olan güncellenmiş işlevsellik de ekleniyor. Marka her parçada İskandinav sadeliğini benimserken, aynı zamanda ileri görüşlü ancak hala sahil estetiğine sahip ürünler tasarlamak için biyeleri, yarı saydam detaylandırmayı ve wetsuit yapılarını kullanıyor.
 
Hummel HIVE’ın ikinci SS20 serisi, bronz ve keskin renklerin bir karışımını sunarak büyüleyici İskandinav kıyı şeridini yansıtıyor. Kapsül, dokulu malzemeler kullanılarak hazırlanmış abartılı silüetlere ve batik boyaya atıfta bulunuyor. Grafik örgüler ve denizcilik şeritlerinden keten ve karışık dokular kullanılan koleksiyonda orijinallerinin ultra rahat ama rafine edilmiş yorumları yaratılıyor.
 

Çok Renkli Paket, giyim ve ayakkabı içindeki ilginç, cesur unsurlar arasında çatışan renklerin bir araya gelmesinden oluşuyor. Asimetrik renk bloklama, sürdürülebilir pamuk eklenmiş olarak hummel’ın arşivine saygı gösteriyor.
 
Parlak, iyimser ve kendine güvenen hummel HIVE, koleksiyon boyunca bir dizi çarpıcı renk sergileyerek tüketicilere asimetrik renk bloklamayı denemeyi teşvik ediyor. Hummel Baş Tasarımcısı Marshall Louis Alexis Hook SS20 koleksiyonu için “Bu marka için gerçekten heyecan verici bir dönem ve bugün mevcut olan en otantik spor moda kıyafetlerinden bazılarını ürettiğimizi düşünüyoruz. Tüm hummel HIVE serilerinde olduğu gibi, kendi zengin geçmişimizden büyük miktarda ilham alıyoruz ve SS20’de saygıdeğer arşivimizde çok sayıda referans göreceksiniz.” diyor.
 
Hummel HIVE SS20, 20 Şubat’tan itibaren mağazalar ve hummel.com.tr’de.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI