Ana SayfaGüzellikHysqia İntim Bakım Serisi

Hysqia İntim Bakım Serisi

Hysqia İntim temizlik ürünleri satışta. Bu serinin lokomotif ürünü olan “kremlerin en mahremi” adı takılan İPEKSİ DOKUNUŞ / SILK TOUCH, bugüne kadar yaratılmış intim bakım ürünleri arasında ilk gerçek “yaşlanmaya karşı” kozmetik kremi.

Seri, etkili içerikler, lüks dokular ve şık ambalajlarıyla üç farklı üründen oluşuyor; anti-aging, temizlik ve bakım yağı.

GOLDEN SILK, Voluptuous oil
Kendinizi Şımartın…
Şımartmayla bakım arasında bir yerde duran Golden Silk, baştan çıkarıcılığın olmazsa-olmaz bir aracı. Şehvete bürünmüş kokusuyla, kadınların gündüz veya gece boyunca kendilerini benzersiz ve arzu edilir hissetmelerine yardımcı oluyor. Golden Silk, içerdiği nemlendirici ve besleyici etken maddeler sayesinde, cildi yumuşak, parlak ve aydınlık tutan pürüzsüz bir saten örtü oluşturuyor.

Kullanırken, içeriğindeki aktif maddelerin ve altın parçacıklarının karışımı için öncelikle kuvvetlice sallamak gerekiyor. Çok nazik masaj hareketleri ile genital, kasık, göbek veya göğüs bölgenize birkaç damla uygulayın. Golden SILK yoğun şehvetli ve dayanılmaz cazibesi ile cezbedici bir his veriyor.

SILK TOUCH, Intimate treatment
İpeksi dokunuş…
İlk intim güzelliği, rahatlığı ve sağlığı ürünü. Silk Touch, formülündeki bileşen maddeleri sayesinde, bir kadının en hassas ve gizli bölgesini besliyor, yumuşatıyor ve nemlendiriyor. Hafif vanilya kokan, övünülesi ipeksi ve görünmez dokusuyla Silk Touch, tedbirli olmak için günlük bakımda veya yakınlaşmanın paylaşılan anlarında, bir kadının kendini iyi hissetmesi için kullanılabiliyor.

Kullanırken, duş ve banyodan sonra Silk TOUCH` ı genital bölgenin iç ve dış alanına ince bir şekilde ( az miktarda ) uygulayabilirsiniz.

SILKY CREAM. Intımate cleansing
Hijyen ve ferahlık için…
İntim hijyeni için, yumuşaklık ve tazelikle dolu, kendini belli etmeyen, şehvetli bir kokusu olan, ince ve akıcı bir krem. Silky Cream, her durumda veya özel anlarda kullanılacak bir ürün. Susuz, durulama gerektirmeyen formülü, intim bölgenizin iyi olduğunu hissetmeniz için temizlik ve rahatlık hislerini vurguluyor.

Kullanırken, çok hafif masaj hareketleri ile vücudun kasık ve pubis bölgesine  Silky CREAM` i ince bir tabaka halinde uygulayın. Silky CREAM özel olarak formüle edilmiş bir temizleyici.

Ürünlere www.suderma.net sitesinden ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI