Ana SayfaYaşamİdil Tatari`den Ballı Soya Soslu Noodle Tarifi

İdil Tatari`den Ballı Soya Soslu Noodle Tarifi

Vlogger dünyası her geçen gün biraz daha büyürken, ön plana çıkan en iyi vloggerları keşfetmeye devam ediyoruz. Sizleri geçtiğimiz kasım ayında makyaj vloggerı Merve Özkaynak ile tanıştırmıştık. Bugün ise yeni tanıştığımız ve çok beğendiğimiz diğer bir isim olan İdil Tatari ile tanıştırmak istedik.

İdil kendi ismiyle açtığı Youtube kanalında birbirinden lezzetli yemek tarifleri veren ve bu tariflerle kısa sürede 52 binden fazla aboneye ulaşan bir isim. 2013 yılında eşiyle bir bebekleri  olacağını öğrendiğinde Lig Tv`deki spikerlik mesleğinden ayrılarak uzun zamandır hayalini kurduğu aşçılık eğitimini almaya başlamış. Mutfak Sanatları Akademisi`ndeki eğitimi tamamlayıp oğlunun da dünyaya gelmesiyle hem mutfağa yeni girenlerin hayatını kolaylaştırmak hem de pratik tariflerini kendi gibi mutfağı sevenlerle paylaşmak için kanalını açmış. 6 ay gibi kısa bir sürede de hızla artan abone sayısı, lezzetli tarifleri ve samimiyetiyle biz Trendus editörlerinin de dikkatini çekti. 

İdil Tatari ile tanıştığımızda bir sonraki tarifini Trendus okurlarını da düşünerek seçmesini istedik. Çalışan kadınların kolayca yapabileceği pratik ama lezzetli bir tarif olsun derken İdil o zaman Ballı Soya Soslu Noodle tarifi olabilir dedi. Bu fikir bizim de çok hoşumuza gitti ve ortaya bu lezzetli yemek çıktı.

İşte İdil`in lezzetli ve pratik Ballı Soya Soslu Tarifi: 

Malzemeler:
300 gram Dana Stroganoff
3 diş Sarımsak
4 adet Arpacık Soğan
1 dal Yeşil Soğan
3-4 yaprak Taze Fesleğen
2 dilim Noodle
4 yemek kaşığı Soya Sos
2 yemek kaşığı Bal
1 tatlı kaşığı Pirinç Sirkesi
Susam Yağı
Tuz, Karabiber

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI