Ana SayfaModaİFW 2011 Gamze Saraçoğlu

İFW 2011 Gamze Saraçoğlu

17. yüzyıla damgasını vuran Barok Dönem`inin ihtişamından, karanlık ve karmaşıklığından ilham alan Gamze Saraçoğlu`nun `Black Ink` (Siyah Mürekkep) adını verdiği koleskiyonu kontrastlar arasında bütünlüğü dramatik bir yorum ile sunuyor. O dönemin kadınının gücünü ve duruşunu romantik bir dokunuşla sunan koleksiyonun ana temasını 1700`lerin yazışma dilinin bir simgesi olan siyah mürekkep oluşturuyor. Black Ink koleksiyonunda pudra tonları, siyah, lila ve bej tonları kullanan Saraçoğlu`nun ipek şifon ve ipek jorjet kullanımı da dikkat çekenler arasındaydı.

Koleksiyonun ilham kaynağı Barok dönemi hem koleksiyon hem de defile kurgusu içinde adeta hayat buldu. Koleksiyona ek olarak da aynı ismi taşıyan özel bir parfüm tasarımı yapıldı ve defileye katılanlara hediye edildi.

Barok esintileri taşıyan romantik koleksiyonun defilesinde yerli ve yabancı modellerin yanısıra Nefise Karatay ve Selma Ergeç de podyuma çıktı.

Defilenin ardından ise Enerji Müzesi`nde gizli bir parti yapıldı. Sadece davetiye ile girilebilen bu özel partinin var olduğunu bile gösteren en ufak bir işaret yoktu. Santralistanbul`un içindeki Enerji Müzesi`nin en üst katında gerçekleşen `Private Break` partisinde ünlü simalar da bulundu. Deniz Çakır, Dolunay Soyset ve Nefise Karatay`ın da bulunduğu partide Gamze Saraçoğlu tebrikleri kabul etti.

Gamze Saraçoğlu 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonu incelemek için hemen fotogaleriye tıklayın.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI