Ana SayfaModaIFW 2013 Gamze Saraçoğlu Sonbahar Kış

IFW 2013 Gamze Saraçoğlu Sonbahar Kış

Merakla beklediğimiz İstanbul Moda Haftası Gamze Saraçoğlu ile start verdi. 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonlarını yakından takip edeceğimiz IFW`de Gamze Saraçoğlu`nun Kuzey Yamacı koleksiyonu büyük beğeni topladı. 

Gamze Saraçoğlu’nun 2013 Sonbahar-Kış sezonu koleksiyonu “Kuzey Yamacı”nda dünyanın en ünlü kadın dağcısı  Wanda Rutkiewicz’in yaşamından ilham alıyor. K2’ye tırmanan ilk, Everest’e tırmanan üçüncü kadın dağcı olan Rutkiewicz’in hayatında yaşadığı paradokslar Gamze Saraçoğlu’nun hazır giyim koleksiyonu “Kuzey Yamacı”nda farklı bir yorum ile sunuluyor.

Gamze Saraçoğlu bu koleksiyonunda da imzası olan ipek şifonları 2012-2013 kışına dair farklı yorumlar ile yer alıyor. Saraçoğlu’nun ilk hazır giyim koleksiyonu olan “Kuzey Yamacı”nda ince ve narin kumaşların, yünlü kalın kumaşlar, kürk ve derilerle paradoksal uyumu göze çarpıyor.  İlk kez anti stress kumaşlarında da yer aldığı koleksiyonda ipek ürünlerde kalın deri biye kullanımı, kürk, manşet yaka kullanımı, eskitilmiş bronz ve gold düğme kullanımı sıkça yer alıyor. Haki, taba, bordo, lacivert, gri, ekru, uçuk mavi ve kahve tonlarının ağırlıklı olduğu koleksiyonda kullanılan tüm kumaşlar özel olarak tasarlandı.

Koleksiyonu yakından incelemek için hemen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI