Ana SayfaModaİFW Atıl Kutoğlu 2011 İlkbahar Yaz

İFW Atıl Kutoğlu 2011 İlkbahar Yaz

Atıl Kutoğlu New York moda haftalarındaki ve diğer moda merkezlerindeki defileleriyle dünya modasına Türk damgasını vurduktan sonra, uzun zamandır Türkiye’de yapması beklenen defilesini İstanbul Fashion Week kapsamında gerçekleştirdi.

Avusturya’da yaşayan dünyaca ünlü modacımızın 54 parçalık koleksiyonu, aralarında Kutoğlu için New York’tan gelen Rolling Stones’un efsanevi gitaristi Keith Richards’ın kızı Alexandra Richards, siyah inci diye anılan topmodel Alek Wek ve Berlin’den gelen Alman topmodel Franziska Knuppe’nin yer aldığı 22 manken tarafından tanıtıldı.

İTÜ Taşkışla avlusunda kurulan çadırda gerçekleşen defileyi, 600’ün üzerinde konuk izledi. İpek emprime elbise ve tulumlar, drapeli deri parçalar ve Swarovski kristalleriyle işlenmiş organze gece elbiselerinden oluşan koleksiyonu, yurtdışından gelen Avusturya Prensesi Francesca von Habsburg, Belçikalı şarkıcı Viktor Lazlo, Osmanlı prensesleri Zeynep Osmanoğlu ve Nilüfer Sultan gibi isimlerin yanı sıra; Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, AB’den Sorumlu Devlet Bakanı Egemen Bağış eşleriyle birlikte izledi.

BeeGee’nin (Birol Giray) canlı DJ performansı defileye renk katı ve izleyiciler tarafından beğeni topladı. 

Atıl Kutoğlu’nun podyumda Akdeniz rüzgarları estirdiği kreasyonlarını izleyen diğer önemli isimler arasında Arzu Sabancı, Feryal Gülman, Heves Ekinci, Melissa Eliyeşil, Maria Eliyeşil, Deniz Akkaya, Hande Ataizi, Özgü Namal, Tuba Ünsal ve Murat Pilevneli, Haluk Akakçe,  Revna Demirören, İdil Fırat gibi isimler bulunuyor.  

Yurtdışından gelen önemli konuklar arasında Sex And The City’nin stilisti Patricia Field ve İtalyan Vogue’un efsane editörü Anna Piaggi Atıl Kutoğlu’nun kreasyonlarını ayakta alkışladı. Anna Piaggi giydiği Atıl Kutoğlu elbisesi ile defilede yer aldı.  

2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda Atıl Kutoğlu’nun çocukluğundan hatırladığı Ege ve Akdeniz tatil anıları, 2020’li yılların modern, fütürist kadınıyla buluşuyor. Seksi, Akdeniz kanı taşıyan bu koleksiyonda geometrik çizgiler, ipekli kumaşlar ve deri, etnik desenler, hem canlı tonlar hem de pasteller öne çıkıyor. Atıl Kutoğlu’nun kreasyonlarında sıkça kullandığı “Swarovski Elements”  kristaller 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’na da renk katıyor. Özellikle şık kokteyl ve gece elbiselerinin tasarımında kullanılan Swarovski taşlar ile parlak, çekici ve seksi bir hava yakalanıyor.

Defileden daha geniş haberler ve fotoğraflar için bizden ayrılmayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI