Ana SayfaModaIFW Simay Bülbül 2014 Kış Kulis

IFW Simay Bülbül 2014 Kış Kulis

Simay Bülbül`ün son koleksiyonu `Aşk Mektupları` dün akşam Mercedes Benz Fashion Week kapsamında gerçekleşti. Biz de Trendus ekibi olarak gelişmeleri yakından takip etmek için defile öncesi kulisteydik. Siyahlarla başlayacak defileyi Tülin Şahin açarken, defilenin ikinci bölümünde beyazlar içindeki Wilma Elles`i görecektik. Öncesinde tüm kıyafetleri inceledik. Yakından tasarımlar daha da bir güzel gözüküyordu. 

Biz kuliste etrafı incelerken, modellerin makyaj ve saçlarının yapımları da devam ediyordu. Defile saçında romantik bir at kuyruğu seçilirken makyajda MAC Cosmetics yine harikalar yaratmıştı. Makyajda bordo dudaklar ön plandaydı. Defilenin baş mankenleri Tülin Şahin ve Wilma Elles`in de saç ve makyajları yapıldıktan sonra defile saatine biraz daha yaklaşıldı. Son prova ve kontrollerin ardından ise defileyi keyifle izlemek için yerimizi almak için kulisi terk ettik.

Simay Bülbül`ün backstage fotoğrafları için fotogaleriye, kısa süreliğine de olsa oradaymış gibi hissetmek için ise burayı tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI