Ana SayfaModaIFW`dan Gizia defilesi izlenimleri

IFW`dan Gizia defilesi izlenimleri

İstanbul Tekstil Konfeksiyon ve İhracatçılar Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Fashion Week 3 Subat’ta Santral İstanbul`da başladı.

İstanbul Fashion Week kapsamındaki etkinliklerin ilki Gizia`nın 2010/2011 Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıttığı defile oldu.
Toplamı 40 parçadan oluşan koleksiyonun kampanya yüzü olan Tuğçe Kazaz dört farklı giysi ile defilede yer aldı. Aralarında Tülin Şahin, Ahu Yağtu ve  Özge Ulusoy gibi ünlü mankenlerin de yer aldığı defilede, metal etkisi taşıyan empirme ve leopar desenlerin neon renklerle olan birlikteliği oldukça dikkat çekti.
Futuristik formların erkeksi sert kumaşlarda birleşimi ile ortaya çıkan parçalar oldukça iddialıydı. Maskülen olduğu kadar seksi imaj çizen koleksiyonda kürk detaylar, iri örgü trikolar ve zırh hissi veren plakalarla zenginleştirilen giysiler 600 davetlinin katıldığı defile ile görücüye çıktı.
Defilede dikkat çeken aytıntılardan biri de tozluklar oldu. Diz üstünü, ayak bileklerini ve kolları sıkı sıkıya saran tozluklar, Gizia’nın kıyafetlerde kombinlediği parçalarına farklı bir hava kattı. Futuristik akımın saç ve makyaja da yansıması, bu akımın bu sene de oldukça ön planda olmaya devam edeceğine işaret etti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI