Ana SayfaGüzellikİğnesiz Güzellik Arayanlara Akıllı Peeling

İğnesiz Güzellik Arayanlara Akıllı Peeling

Ciltte zamanla oluşan ton farklılıkları, matlıklar, gözeneklerdeki  genişlikler  ve sarkmalar için birçok tedavi seçeneği mevcut. Bunlardan birçoğu iğneli uygulamalar. İğneli uygulama yaptırmak istemeyenler ve yüzünde parlaklık, lifting ve yenilenme arayışında olanlar için Akıllı Peeling uygulamasını önerdiğini söyleyen Medikal Estetik Hekimi Dr. Mehmet Akgün uygulamayla ilgili merak edilenleri anlattı.
 

Akıllı Peeling Nedir?
PQAGE Evolution Plus  Akıllı Peeling iğnesiz bir mezoterapi  yöntemi. Normal peelingin  yan etkileri (pul pul dökülme ve yanmalar) olmaksızın flash parlama etkisi ve derin bir cilt sıkılaşması sağlar. Ciltte lifting etkisi yapar, cildi sıkılaştırır ve yeniler. Yüz, boyun ve boyun çizgisinin canlandırılması, kozmetik makyaj, akneli veya akneye eğilimli cilt tedavisi, yeni yara izleri ve cilt pigmentasyonu tedavilerinde etkilidir.

Farklı bir içeriğe ve teknolojiye sahip…
Diğer peeling ürünlerinden farklıdır. Temel farkı, lifting ve yenilenme formülüne ek olarak Lipozamal Büyüme faktörleri ile zenginleştirilmiş eşsiz bir içeriğe sahip olmasıdır. Ayrıca büyüme faktörleri ve diğer içeriklerin cildin altına taşınması için glyne kompleks ve lipozamal teknoloji kullanılır. Bu sayede asitlerin modülasyonu ve dermisin alt kademelerine kadar taşınması sağlanır.

Her cilt tipine uygun…
Her mevsim uygulanabilen ve tüm cilt tiplerine uygun olan Akıllı Peeling ciltte parlaklık, canlılık, lifting ve aydınlanma sağlayarak yüzde ışıltı etkisi yaratır. Doğal ve sağlıklı görünüm için PRP benzeri ve kozmetik makyaj etkisini garanti eder. 15 günde bir, 4 seans önerilen Akıllı Peeling masaj şeklinde uygulanır.
 

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI