Ana SayfaModaİkonik The North Face Silueti Denali ile Tanışın

İkonik The North Face Silueti Denali ile Tanışın

Tam bir The North Face klasiği olan, günümüzden tam 32 yıl önce dağcılar için geliştirilen Denali Koleksiyonu, bu sezon daha sürdürülebilir tasarlandı. Geri dönüştürülmüş polyester polardan üretilen Denali Koleksiyonu hızlı kuruma ve sıcak tutma işlevselliğinin yanı sıra, ter emici özelliğe de sahip. 
 

Üstün kalitesiyle ihtiyacınız olan korumayı sağlayan Denali Koleksiyonu, farklı renk gruplarındaki mont, yelek, pantalon ve bere seçeneklerinden oluşuyor. Omuz, göğüs ve kapüşon kaplaması suya, sırt kısmı ise çanta kullanımından oluşan sürtünmeye dayanıklı olan Erkek Denali 2 Mont, sarı ve siyah renk gruplarına sahiptir. Denali Koleksiyonu, bu sezon klasik detayların korunduğu yeni desenleri de içeriyor. Erkek Printed Denali 2 Mont, kendine özgü deseniyle Denali ruhuna heyecan katarken aynı zamanda yeşil&siyah ve krem rengi&beyaz renk gruplarıyla da sunuluyor. The North Face klasiği Denali Koleksiyonu’ndaki parçalar ile kullanılması için tasarlanan Erkek Denali Pantalon, balsam yeşili ve The North Face siyahı renkleri ile Denali DNA’sında yer alan tüm özellikleri taşıyor.
 

Koleksiyondaki bir diğer ön plana çıkan Erkek Denali Yelek, tıpkı koleksiyondaki diğer ürünler gibi ter emici, hızlı kuruma ve sıcak tutma özelliklerine sahipken orijinalinin retro görünümünü ödünç alarak modern bir parça haline dönüşürken balsam yeşili ve The North Face siyahı renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Koleksiyonun bir diğer dikkat çeken parçası olan Denali Bere, koleksiyondaki klasik monttan ilham aldığı turuncu ve siyah renk seçenekleriyle diğer parçalarla bir bütün oluşturuyor. Denali Bere yumuşak dokusunun yanı sıra, nem emici geri dönüştürülmüş polyesterden üretiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI