Ana SayfaModaİMA&#8217nın Moda Portfolyosu Hazırlık Programı

İMA&#8217nın Moda Portfolyosu Hazırlık Programı

İMA`da 23 Şubat 2011`de başlayacak olan "Moda Portfolyosu Hazırlık Programı", moda kariyerinin ilk adımı "portfolyo" hakkında tüm bilinmesi gerekenleri 3 aylık yoğunlaştırılmış bir programla aktarıyor.

"Portfolyo nedir? Neden gereklidir? Nasıl hazırlanmalıdır? İyi hazırlanmış bir portfolyo size ne gibi artılar getirir? Portfolyo hazırlama teknikleri nelerdir?" gibi kritik soruların cevaplarını içeren 3 aylık yoğunlaştırılmış bu program, moda üzerine ileri düzeyde eğitime devam etmek isteyenlerin ihtiyaç duyduğu, portfolyo hazırlığını destekleyen
temel bir eğitim programı.

"Moda Portfolyosu Hazırlık Programı" katılımcıların yaratıcılıklarını ve görsel iletişim becerilerini moda çerçevesinde birleştirerek, portfolyo oluşturmalarını destekleyen yoğunlaştırılmış bir program. Program sonunda, katılımcılar yaratıcı fikirlerini görsel olarak ifade edebilme ve sunma becerisi kazanıyorlar.

İMA ve benzeri yurtiçi/yurtdışı moda eğitim kurumlarında, üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümleri’nde okumak isteyen, 14 yaş üzeri öğrencilere yönelik olarak tasarlanan programa katılımcılar mülakatla seçilecek.
Programın içeriği Görsel Günlük Oluşturma, Moda Tasarımı ve Çizim Teknikleri, Giysi Renklendirme, Tema ve Hikaye Panoları Hazırlama, Photoshop, Moda Projeleri, Portfolyo Sunumu ve Teknikleri’nden oluşuyor. 
Modayı kafasına koyan gençler için ve de nereden başlayacağım diyen yetişkinler için kaçırılmayacak bir program.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI