Ana SayfaTeknolojiInstagram Hikayeler Yenilendi

Instagram Hikayeler Yenilendi

Günlük 300 milyon aktif kullanıcıya ulaşabilen Hikayeler özelliği, Instagram’ın artık vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş durumda. Instagram ise kullanıcılar tarafından fazlasıyla sevilen bu özelliği geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Hikayeler kısmına 24 saatten eski fotoğrafları da eklemeyi mümkün hale getiren sosyal medya uygulaması şimdi bir başka yenilik sunuyor.
 
Instagram kullanıcılarının en çok istediği özelliklerden biri tarayıcı üzerinden de rahat bir şekilde paylaşım yapmak. Tabii buna Hikaye ekleme de dahil. Sosyal medya uygulaması ise bu konuya çok da sıcak bakmıyor. Tamamen mobil odaklı geliştirilen uygulama masaüstüne taşınmaya tam olarak hazır olmasa da çeşitli güncellemelerle masaüstü kullanımını iyileştirmeye çabalıyor.

instagram
Sosyal medya uygulamasının yeni duyurusu ise direkt olarak Hikayeler özelliğini hedef alıyor. Artık kullanıcılar mobil tarayıcı üzerinden hikaye ekleyebilecek. Her ne kadar bu özellik aslında masaüstüne beklenen bir durum olsa da tablet kullanıcıları için sevindirici bir güncelleme diyebiliriz. Özellik tıpkı uygulamadaki gibi çalışıyor. Yeni bir fotoğraf çekebileceğiniz gibi, galerinizdeki fotoğraflardan herhangi birini seçip paylaşabiliyorsunuz. Tüm düzenleme seçenekleri de mevcut elbette. Söz konusu özelliğin önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcıların erişimine açılacağı belirtiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI