Ana SayfaTeknolojiInstagram'da Anket Özelliği Dönemi

Instagram’da Anket Özelliği Dönemi

Instagram, son zamanlarda oldukça popüler hale gelen hikaye bölümüne ‘anket’ özelliği adını verdiği yeni bir çıkartma ekledi. Anket eklemek Instagram’daki diğer çıkartmalara benziyor.
 
Hikayenizdeki görüntüye, anket çıkartmasını sürükleyip bırakınca sizlere otomatik olarak soru ve seçimleri özelleştirme seçeneği sunuluyor. Hikayenizi görüntüleyen insanlar oylamaya katılmak için sizin sunmuş olduğunuz bir seçeneğe tıklayarak oylamada bulunabilir.
 
Böylece hikayeyi paylaşan kişi, hikayesini kimlerin görüntülediğini, toplam oy sayısını, kimlerin oy verdiklerini ve kimlerin seçimini hangi tercihten yana kullandığını detaylı bir şekilde görüntüleyebilir. Instagram, şimdilik iOS platformu için sunduğu yeni anket etiket özelliğinin yanı sıra; resimlerinizden, metin ve fırçalar üzerinde kullanılmak üzere renkler almanıza olanak tanıyan damlalık aracı, metin ve çizimlerinizi doğrulamanıza yardımcı olacak bir hizalama aracını da ekliyor. Yeni hizalama özelliği sayesinde çıkartmaları, resimlerinizin tam merkezine yerleştirebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI