Ana SayfaTeknolojiInstagram'dan Pinterest Hamlesi

Instagram’dan Pinterest Hamlesi

Son dönemde Snapchat’teki özelliği andıran yenilikleri platforma entegre eden ve bu nedenle Snapchat’i taklit etmek ile suçlanan Instagram’ın hedefinde bu sefer Pinterest var. Instagram’a monte edilen yeni özellik ile Pinterest’teki gibi koleksiyonlar oluşturulacak. Başka bir deyişle kullanıcılar kendi belirleyecekleri konu başlıkları ile pek çok fotoğrafı ayrı koleksiyonlar halinde kaydederek saha sonra aradıkları karelere daha rahat erişebilecek. 

Pek çok kullanıcının hayatını kolaylaştıracak olan bu özellik “Insragram bu sefer Pinterest’i taklit etti” şeklinde yorumlandı. Zira Pinterest benzer bir özelliği yıllardır kullanıcılarına sunuyordu. Geçtiğimiz aylarda platforma Snapchat’teki ile neredeyse aynı olan hikayeler özelliğini getirerek eleştirilerin hedefindeki yerini almıştı. 
 
Instagram ve WhatsApp’ı bol sıfırlı tekliflerle bünyesine katan Facebook, tüm girişimlerine rağmen Snapcaht’i satın alamamasını bu hamlelerle telafi ettiği yönünde bir süredir eleştirilerin odağında yer alıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI