Ana SayfaYaşamInstancool bugün başlıyor

Instancool bugün başlıyor

Tilda Swinton, Kirsten Dunst, Courtney Love ve Haider Ackermann gibi ünlü isimlerin de katılacağı Istancool 2011 bugün (27 Mayıs) kapılarını açıyor.

`İstanbul`74“ ve Londra merkezli “Liberatum“ tarafından düzenlenen `Istancool` sanat, tasarım, moda, edebiyat, film, müzik ve fikir alanında etkili bir organizasyon olmayı hedefleyen, ücretsiz bir festival. 3 gün sürecek olan Istancool, İstanbul`un ufku açık bir dünya şehri profilini destekler nitelikte, geniş bir yelpazeye yayılacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenen festivalin uluslararası katılımcıları arasında son olarak “I Am Love“ adlı filmde başrol oynayan Oscarlı oyuncu Tilda Swinton, “Brazil“, “12 Monkeys“ ve “Fear and Loathing in Las Vegas“ gibi filmlerin yönetmeni Terry Gilliam, R.E.M grubunun solisti Michael Stipe, “Spider-Man 1-2-3“, “Eternal Sunshine of the Spotless Mind“ ve Cannes Film Festivali`nde “Melencholia“ filmdeki rolü ile “En iyi kadın oyuncu“ seçilen Kirsten Dunst, İngiliz yönetmen, fotoğrafçı ve kavramsal sanatçı Sam Taylor-Wood, ünlü Fransız moda markası Givenchy;nin kreatif direktörü Riccardo Tisci, moda tasarımcısı Haider Ackermann ve müzisyen Courtney Love gibi isimlerin bulunacak. Türkiye`den ise Serra Yılmaz, Reha Erdem ve Murathan Mungan konuşmacı olarak katılacak.

Istancool 2011 Vakko Moda Merkezi`nde  bugün (27 Mayıs) düzenlenecek bir pragramla başlayacak ve 29 Mayıs`ta sona erecek. Etkinlikler Pera Müzesi ve Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi`nde gerçekleştirilecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI