Ana SayfaMagazinInStyle 100. sayısını Yüzler sergisiyle kutladı

InStyle 100. sayısını Yüzler sergisiyle kutladı

42 Maslak’ın işbirliğiyle gerçekleşen Yüzler Sergisi 1 Eylül`e kadar açık kalacak sergideki fotoğraflardan elde edilecek tüm gelir LÖSEV`e bağışlanacak.

Türkiye`nin kendi alanında önde gelen ve fotoğraf sanatıyla yakından ilgilenen 50 ismi, NIKKEI-MDG bünyesinde yer alan stil dergisi InStyle Türkiye`nin 100`üncü sayısı için çevrelerinde gördüğü “Yüzleri” farklı bakış açılarıyla fotoğraf karelerine taşıdı. Ünlü isimlerin objektiflerine yansıyan bu özel fotoğraf kareleri, “50 Fotoğrafçı, 50 Yüz” temalı “Yüzler’’ sergisinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 
Bay İnşaat’ın sanat portalı Artfulliving.com.tr’nin de desteği ile 42 Maslak ART!SPACE’de özel bir etkinlikle açılışı gerçekleştirilen sergiye; iş, sanat, medya ve cemiyet çevresinden çok sayıda tanınmış isim katıldı.
InStyle Türkiye dergisinin 100. sayısını kutlamak için bir araya gelen eserlerin satışından elde edilecek tüm gelirin LÖSEV`e bağışlanacağı bu özel serginin açılışında konuşan InStyle Türkiye Genel Yayın Direktörü İçim Gömüç, "2006 yılında basın sektörüne, Merhaba, diyen InStyle Türkiye’nin 100. sayısını kutluyor olmak, benim ve NIKKEI-MDG ekibi için çok gurur verici. Böylesine özel bir sergiyi hayata geçirebildiğimiz için emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu değerli isimlerin katılımıyla gerçekleşen ‘Yüzler Sergisi ile LÖSEV’e katkıda bulunuyor olmaktan ötürü çok mutluyuz. Herkese çok teşekkür ederiz” dedi.
Küratörlüğünü Marcus Graf`ın yaptığı ve 1 Eylül`e kadar sürecek olan sergideki imzalı fotoğrafların satışı, www.artfulliving.com.tr üzerinden devam edecek. 
InStyle ‘Yüzler’ sergisinde yaşamın içinden süzdüğü kareleri paylaşan 50 fotoğrafçı şu isimlerden oluşuyor: 
Alphan Eşeli, Ara Güler, Arhan Kayar, Arslan Sükan, Ayşegül Dinçkök, Ayten Alpün, Bennu Gerede, Bige Yalın, Burak Ertaş, Candaş Arın, Cem Boyner, Cihan Alpgiray, Çağan Irmak, Çiler Geçici, Deniz Akel, Deniz Özgün, Derin Sarıyer, Emrah Yücel, Emre Doğru, Emre Güven, Ertuğrul Özkök, Koray Birand, Koray Erkaya, Koray Parlak, Lal Dedeoğlu, Levent Özçelik, Mehmet Günyeli, Mehmet Turgut, Merve Hasman, Murad Küçük, Murat Daltaban, Murat Tabanlıoğlu, Mustafa Koç, Mustafa Seven, Nihat Odabaşı, Özlem Avcıoğlu, Sedef Delen, Selman Bilal, Serdar Bilgili, Serdar Erener, Serhat Hayri, Serkan Şedele, Sıtkı Kösemen, Sinan Çetin, Şebnem Çapa, Tamer Yılmaz, Ümit Savacı, Zekai Demir, Zeynel Abidin Ağgül, Zeynep Özyılmazel.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI