Ana SayfaModaInStyle`da Azra Akın var

InStyle`da Azra Akın var

InStyle`ın Mart ayı sayısına Azra Akın konuk oldu.

Güzelliğinden söz edip herkesin bildiği bir şeyi milyonuncu kere vurgulamaya gerek yok. Ama sabahın erken saatlerinde bile yüzündeki gülümsemenin pırıl pırıl parladığını, herkese özenle, “Günaydın,” deyip kalpleri daha ilk dakikadan kazandığını söylemeden olmaz. O sabah giydiği, dar jean, bol, beyaz gömlek, boyundaki  incecik atkı ve kahverengi deri ceket pek çok kadını sıradanlaştırabilecekken Azra Akın’ın (29) üzerinde her biri özel bir parça gibi duruyor.
Son dört aydır haftanın altı günü en az dört saatini dans etmeye ayıran bu dans perisi, sonunda hak ettiği birinciliğe kavuşmanın rahatlığını ve haklı mutluluğunu yaşıyor belli ki… Ama diğer yandan final günü kaburgasında yaşadığı kayma nedeniyle azıcık acı çektiği yüzüne yansıyor ara sıra.
Dans, Azra’nın hayatında çocukluğundan beri olan bir şey, belli ki bundan sonra da olacak ama işi profesyonelliğe götürmek gibi bir amacı yok. “Ne zaman, hangi projeyle, hangi yönünüzü herkese göstereceğiniz belli olmuyor. Acun benim dansa ilgim olduğunu biliyormuş. Geçen yaz tatilde Acun’un ekibinden biri beni dans ederken görmüş çünkü…” diyor.

Daha fazlası için InStyle almayı unutmayın!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI