Ana SayfaModaInStyle`da Gwyneth Paltrow var

InStyle`da Gwyneth Paltrow var

InStyle`ın Şubat sayısında Gwyneth Paltrow var….

“Filmdeki rolüm epey zorlayıcıydı ve yetenekli olduğu kadar ‘bayağI’ bir karakteri canlandırdım. Tam anlamıyla dağılmış biri… Kendime izin vermeli, duygularımın akışı için kendimi rahat bırakmalıydım. Günlerce ağladığım oldu,” diyor Paltrow.
Koton tişört, Chaser. Yün yelek, What Goes Around Comes Around.
Piton derisi pantolon, Roberto Cavalli.
14 ayar altın ve deri ok kolye, James
Colarusso. Oksitlenmiş gümüş ve deri pençe kolye, Elizabeth Bell. Gümüş bilezik, Sara Samoiloff. Gümüş yüzüK,
Ugo Cacciatori. Alyans, oyuncuya ait.
Metal zincirli, ipek-deri elbise ve gümüş kolye, Bottega Veneta. Zımbalı deri kemer, Burberry. Gümüş bileklikler, Sara Samoiloff. Gümüş zincir kolye (bilezik olarak takılmış), Tom Binns. Deri botlar, The Frye Company.
“Tam bir kıyafet delisiyim.
Modayla eğlenmeyi
seviyorum. Oyun oynamak gibi-çok keyifli!”
“Londra
harika bir yer ama Amerika’yı özlüyorum.
Bu aralar her yerin vatandaşı
olduğumuz
hissine kapılıyorum.”
FAITH HILL VE TIM MCGRAW’UN GÜNEŞ ışığıyla dolmuş mutfağında, sabahın erken saatlerinde Gwyneth Paltrow ve Hill, kahkahalarla gülüyor. Hill kahve hazırlarken, kocası Li’l Liza Jane şarkısını mırıldanıyor. Rahatlıkla kardeş sanılabilecek iki sarışın, Hill’in InStyle dergisi için Paltrow ile röportaj yapma fikriyle gırgır geçiyor. “Röportajı yapan olarak ilk işim,” diyor Hill, ünlü oyuncu ise araya girerek, “Araştırmanızı yaptınız mı acaba?” diye soruyor, en iyi Güneyli aksanıyla. İkili Paltrow’un; McGraw’un canlandırdığı, menajeriyle olan başarısız evliliği ve madde bağımlılığıyla mücadele eden, gözden düşen country şarkıcısını oynadığı Country Song filmini çekerken arkadaş olmuş. 
    “Faith benim için büyük bir ilham kaynağıydı,” diyor Paltrow, üzerindeki bacaklarını sıkıca saran kargo pantolonu ve üst üste giydiği gri ve beyaz atletleriyle. Rol için hazırlanırken, saatlerce Hill’in konser kayıtlarını izlediğini belirtiyor. “Aynı boydayız, sahnede nasıl durduğunu ve hareket ettiğini gözlemledim. Ayrıca bence Faith, canlandırdığım karakterin olmayı düşlediği gibi biri.”
Öyle görünüyor ki, Paltrow burada kendini evinde hissediyor- zira filmin prömiyeri için geldiği Tennessee’de, çiftin evinde kalmış. Bu tercihin geçerli bir sebebi var. Oyuncu, Coldplay’in solisti kocası Chris Martin ile, geçen yıl film çekilirken Hill-McGraw çiftinin masasının konukları olmuşlar. Çocukları Apple, 6 ve Moses, 4; country şarkıcılarının üç kızı Gracie, 13, Maggie, 12 ve Audrey, 9 ile oynamışlar. Müzik dinlemek için birlikte bölgedeki kulüplere gitmişler ve Martin ile McGraw, stüdyoda birlikte filmin müzikleri üzerinde çalışmışlar.
“Faith ve Gwyneth, ne istediklerini çok iyi biliyorlar ve bu seviyenin altında hiçbir şeyi kabul etmiyorlar,” diyor McGraw, ekrandaki ve özel hayatındaki iki eşi arasındaki benzerlikleri anlatırken. “Faith bir şarkıcı, Gwyneth ise oyuncu olarak o kadar başarılılar ki etraflarındaki herkesin de en iyi yönlerini ortaya çıkarıyorlar.”
İki kadın, ellerinde dumanı tüten kahveleri, sohbet etmek üzere arka verandadaki dış mekan şöminesinin yanına giderken aralarında belirgin bir huzur olduğu görülüyor. “Bir yıldır arkadaşız” diyor Paltrow, “Ama aslında ruh ikizleriyiz.”

Daha fazlası için InStyle almayı unutmayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI