Ana SayfaModaInStyle`da Hadise var

InStyle`da Hadise var

InStyle`ın Mayıs ayı sayısında Hadise var.

Bu mini mini kızın makyaj faslının ardından üzerine kostümlerini giyip kameranın karşısına geçtiğinde yaydığı enerji herkesi kısa sürede etkisi altına alan cinsten. Nasıl durması gerektiğini, nasıl bakılacağını o kadar iyi biliyor ki! Kapris yapmıyor, sıkılmıyor, dakikalarca aynı pozu verebiliyor. Farklı bir kültürde doğup büyümenin getirdiği bir özgüvenle, göğüs dekoltesinin fazlalığına ya da eteğinin boyuna takılmıyor.

InStyle’da stil tüyoları verirken sıkça kullandığımız kıvrımlı hatlar, kum saati gibi tabirlerin ete kemiğe bürünmüş hali Hadise Açıkgöz (26). Başkasında görseniz geniş sayabileceğiniz yuvarlak kalçaları onda oldukça ‘seksi’ duruyor. Saçlarını savurarak bir sallıyor ki kalçalarını; sonra bir bel hareketiyle vücudunu öne ve arkaya doğru esnetiyor… Ve gözlerini kısıp buğulu bir bakış fırlatıyor. Dudakları hafif aralık.

Sahne ışıkları kapanıp makyajını sildiği, bu aralar çok sevdiği uzun ve bol elbisesini giydiği ve ayağına rahat Ugg’larını geçirdiği zaman ise Japon çizgi filmlerinden çıkmış bir karakter gibi sevimli görünüyor. Minicik bir burun, çilli yanaklar ve neredeyse sürekli gülümseyen dudaklar…

Bugünlerde heyecanı büyük, çünkü neredeyse iki yıldır üzerinde çalıştığı yeni albümü kısa süre önce müzik marketlerdeki yerini aldı: Aşk Kaç Beden Giyer? “Bundan önceki albümlerimde en fazla beş adet Türkçe şarkı vardı. İlk kez tüm albümüm Türkçe şarkılardan oluşuyor. Şimdi dinleyince, ‘Ben bu işi başardım,’ diyebiliyorum kendi kendime,” diye başlıyor anlatmaya. Bir yandan da tonunu yakalamak için epeyce uğraştığı saçlarını eliyle kıvırıp gelişigüzel bir topuz yapıyor ensesinde. Geçen yaz şarkı arama aşamasıyla başlayan bu yoğun tempo, provalar, kayıtlar, dans eğitimleri, fotoğraf ve klip çekimleriyle devam etmiş. Hadise’yi en çok zorlayan şey ise doğru şarkıyı bulma aşamasıymış. “Ben piyasa şarkıları peşinde koşan, ‘Bu yaz benim yazım olacak,’ gibi açıklamalar yapan bir sanatçı değilim. Öyle şarkılarla sahne şovumu yapmakta zorlanıyorum ve bunları ayrıca kendime yakıştıramıyorum. Benim sahnede şovumun bir parçası olacak, anlatmak istediğim meselelere değinecek şarkılara ihtiyacım var,” diyor.

Daha fazlası için InStyle almayı unutmayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI