Ana SayfaGüzellikInStyle`ın Güzellik Editörü Gül Çital seçti

InStyle`ın Güzellik Editörü Gül Çital seçti

Trendus özel röportaj

InStyle’ın Güzellik Editörü Gül Çital, güzellik ürünleriyle çevrili olduğu için, her gün yeni bir şey deneme şansı olduğunu söylüyor. Cilt bakım ürünlerine makyaj malzemelerinden daha fazla ilgisi olduğunu belirten Çital, makyaj çantasındaki ürünleri çok fazla yenilemese de, yeni sezonda deneyip memnun kaldığı ürünler olduğunu ekliyor.

 

Bu sonbahar sezonu ürünleri içinde beğendiğiniz, kendinizin de kullandığı 5 ürün tavsiye eder misiniz?

 

Clinique High Lengths Maskara – Hiç makyaj yapmasam bile maskara mutlaka sürerim. Yıllar önce ilk kullandığım maskara da Clinique markaydı. Şimdi yine son çıkardığı bu kıvrımlı fırçaya sahip maskarası favorim. En dıştaki zor fark edilen minik kirpikleri bile kavrayarak belirginleştiriyor.

 

MAC Prolong Wear kapatıcı – Pek çok kadının olduğu gibi benim de göz altlarındaki koyu halkalarla hiç bitmeyen bir savaşım var. Bu kapatıcıyı iki işlevi olduğu için seviyorum: Hem nemlendiriyor hem de mükemmel ve doğal bir kapatıcılık sağlıyor. Sabah sürülüp gece geç saatlere kadar hala bozulmadan kalması harika!

 

La Mer Eye Balm Intense – Cildimde, bakımına en çok önem verdiğim nokta göz çevresi. Denediğim sayısız göz kremi arasından La Mer Eye Balm Intense ilk sıraya yerleşti. Saatler sonra bile göz çevremdeki yumuşaklık, nem, pürüzsüzlük geçmiyor. Sabah yorgun uyandığımda anında canlandırıyor ve rahatlatıyor.

 

Burberry Lip Cover No:4 – Dudaklarıma nemlendiriciden başka pek bir şey sürmezdim ta ki Burberry’nin yeni rujlarıyla tanışana kadar. Dudak rengimle aynı renk bu ruj makyaj çantamın vazgeçilmezi oldu. Kremsi dokusu, kolay sürümü, doğal görünümüyle muhteşem! Ama asıl kalbimi fetheden Burberry desenli dokusu ve şık tasarımlı ambalajı.

 

Fred Farrugia far – Efsane makyaj artisti Fred Farrugia’nın tasarladığı makyaj paletleriyle geçen sene tanışmıştım. Bu yıl yenilenen koleksiyonunu tanıtırken gösterdiği iki far rengi dumanlı makyaj için ideal. Renkler üst üste sürüldüğüne ortaya şaşırtıcı sonuçlar çıkabiliyor. Parmakla bile rahatça uygulanabilen kremsi bir dokuya sahip farların 13 yeni rengi var.

 

Bu sezona ait olmayan, her daim kullandığınız, olmazsa olmaz 3 ürününüz hangileri peki?

 

Bioderma Atoderm dudak balsamı – Yaz kış demeden sürdüğüm, evde, ofiste, çantamda birer tane bulundurduğum onarıcı dudak nemlendiricim.

 

Bobbi Brown Shimmer Wash Eye Shadow in Stone far – Bu ışıltılı gri tonu gece makyajı için tercih ediyorum.

 

Clinique, Blushing Blush in Precious Posy allık – Yanaklara doğal bir pembelik veriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI