Ana SayfaYaşamiPhone veya iPad'de Ebeveyn Denetimlerini Kullanmayı Biliyor Musunuz?

iPhone veya iPad’de Ebeveyn Denetimlerini Kullanmayı Biliyor Musunuz?

iPhone, iPad veya iPod touch’ınızdaki uygunsuz içerik, satın alma işlemleri, indirmeler ve gizlilik ayarlarını da sınırlayabilirsiniz. Peki bunları nasıl yapacağınızı biliyor musunuz? Başlangıç için işinize yarayabilecek bilgileri sizler için düzenledik.
İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları’nı ayarlama
• Ayarlar’a gidip Ekran Süresi’ne dokunun.
• Sürdür’e dokunun, ardından “Bu Benim [Aygıtım]” veya “Bu Çocuğumun [Aygıtı]” seçeneklerinden birini belirleyin.
• Ebeveyn veya vasi konumundaysanız ve ailenin bir başka üyesinin ayarlarınızı değiştirmesini engellemek istiyorsanız Ekran Süresi Parolasını Kullan’a dokunarak bir parola oluşturun. Ardından parolayı yeniden girerek onaylayın.
• Ekran Süresi’ni çocuğunuzun aygıtında ayarlıyorsanız Ebeveyn Parolası bölümüne gelene kadar istemleri izleyin ve bir parola girin. Parolayı yeniden girerek onaylayın. 
• İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları’na dokunun. İstenirse parolanızı girin, ardından İçerik ve Gizlilik’i açın.
Aygıtınızın kilidini açmak için kullandığınız paroladan farklı bir parola seçtiğinizden emin olun. Çocuğunuzun aygıtında parolayı değiştirmek veya kapatmak için Ayarlar > Ekran Süresi > [çocuğunuzun adı] öğesine dokunun. Ardından Ekran Süresi Parolasını Değiştir veya Ekran Süresi Parolasını Kapat’a dokunun ve Face ID, Touch ID ya da aygıt parolanız ile değişikliği doğrulayın.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI