İçeriğe geç
Moda

İstanbul Fashion Incube 2014 tasarımcıları

Türk moda tasarımcılarına kendi markalarını geliştirme imkânı sağlayan İstanbul Fashion Incube`un bu yıl destekleyeceği tasarımcılar belli oldu. Incube`un yeni dönem tasarımcılarını daha yakından tanımaya ne dersiniz?

1 dk okuma
İstanbul Fashion Incube 2014 tasarımcıları

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından kurulan ve desteklenen İstanbul Fashion Incube’ un yeni dönemde destekleyeceği tasarımcılar belli oldu. Merkez Burçe Bekrek, Ece Gözen, Hande Çokrak ve Niyazi Erdoğan ile devam kararı alırken yeni dönemde; Giray Sepin, Gülçin Çengel, Selim Baklacı, Tolga Turan, Tuba Ergin ve Zeynep Merve Mehmetli gibi kadın ve erkek giyim koleksiyonları sunan moda tasarımcılarını destekleyecek.

Ulusal ve uluslararası platformlarda Türk markalarının güçlendirilmesi ve Türk moda sektörünün büyümesi hedeflenen projeyle tasarımcılara stratejik ve teknolojik birçok fırsat sunuluyor.

Bir yıl boyunca Fashion Incube bünyesinde çalışacak 10 tasarımcı kendi markalarını kurma, üretim, pazarlama, muhasebe gibi süreçleri yönetme ve koleksiyon geliştirme konularında profesyonel destek alıyor. 

Fashion Incube çatısı altında toplanan genç tasarımcıları daha yakından tanımak için keyifli söyleşiler gerçekleştirdik. Genç tasarımcılarla gerçekleştirdiğimiz röportajlar için fotogaleriye tıklayın.

Bu yazıyı paylaşın
Sıradaki haber
Moda

Sonbaharın en güzel çantaları

Sonbahar kapımızda. Peki biz kadınların vazgeçilmez parçası çantalardaki en son trendler neler? Ünlü markaların Sonbahar 2014 koleksiyonundan parçalara göz atmak için tıklamaya devam edin.

İlginizi çekebilir