Ana SayfaModaİstanbul Fashion Week 2012 Programı Belli Oldu

İstanbul Fashion Week 2012 Programı Belli Oldu

Ünlü Türk modacılarını bir araya getiren İstanbul Fashion Week`in detaylı programı belli oldu. 8-11 Şubat tarihleri arasında Taksim Tepebaşı`nda gerçekleşecek olan İstanbul Fashion Week`de ünlü tasarımcıların 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonları podyumda olacak. 

Türkiye’nin en büyük moda organizasyonu olan İFW`de Mehtap Elaidi, Nejla Güvenç, Atıl Kutoğlu, Erol Albayrak, Tuvana Büyükçınar, Günseli Türkay, Zeynep Erdoğan, Gamze Saraçoğlu, Özlem Kaya ve Simay Bülbül  gibi moda dünyasının yakından tanıdığı isimler yer alacak. Ayrıca 2 de karma defile gerçekleşecek Karma 1’de Beste Gürel, Nihan Peker, Tuba Benian,  Karma 2’de Şafak Tokur, Çiğdem Akın, İpek Arnas, tasarımlarını sergileyecekler.

Etkinlik kapsamında ayrıca Studio Kaprol 4 tasarımcısıyla Arzu Kaprol’ün yeni projesi olarak Istanbul Fashion Week’de yer alacak. Niyazi Erdoğan W otel’de enstalasyon ile katılacak. Zeynep Erdoğan ve Günseli Türkay’ın defileleri de W lounge ‘da gerçekleştirilecek.

İstanbul Fashion Week  tasarımcıların yanı sıra 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını podyuma taşıyacak olan AdL&Cengiz Abazoğlu, Avva, Berinza ve Giovane Gentile’ye de ev sahipliği yapacak.

Ayrıca “Machka: Türkiye`de Endüstri ve Tasarımın Buluştuğu Marka” konulu bir workshop düzenlenecek. Ece & Ayşe Ege, ile Yalçın Ayaydın’ın konuşmacı olarak katılacağı workshop’da Türkiye`de endüstri ve tasarımın buluşması ele alınacak.  Türkiye`de bir ilk ve tek proje olan Machka markasının yaratılma süreci Machka`nın tasarım hikayesi işlenecek. 

İşte merakla beklenen İstanbul Fashion Week 2013 Programı: 



INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI