Ana SayfaModaİstanbul Fashion Week Programı Belli Oldu

İstanbul Fashion Week Programı Belli Oldu

İstanbul Fashion Week (IFW) 3-6 Şubat arası moda rüzgarı estirecek. Ünlü tasarımcıların ve hazır giyim markalarının Sonbahar/Kış 2012 koleksiyonlarının tanıtılacağı bu defilelerin ortak mekanı olarak Santralistanbul kullanılacak. 

9 tasarımcının solo defile düzenleyeceği ve 3 karma defilenin yer alacağı organizasyonda, toplam 18 tasarımcı ve 9 markanın katılımıyla, dört günde tam 21 defile gerçekleşecek.

03 Şubat Perşembe günü sırasıyla Gizia, Zeynep Erdoğan&Zeynep Tosun&Niyazi Erdoğan karma defilesi, Gentile, Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu ve Ramsey defileleri  sunulacak. Aslı Güler ve Jale Hürdoğan karma sergisi ile başlayacak cuma günü ise Simay Bülbül, Günseli Türkay, Mehtap Elaidi, Damat ve Colins ile devam edecek. Deniz Kaprol, Tuana Büyükçınar, Nejla Güvenç, Rana- Berna Canok`un açacağı cumartesi günü ise Özgür Mansur, Avva, Gamze Saraçoğlu, Derimod ve Mavi ile devam edecek. Son olarak pazar gübü Gül Ağış, Özlem Kaya ve Koton`un koleksiyonlarının sunumuyla da 2011 İstanbul Moda Haftası son bulacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI