Ana SayfaYaşamİstanbul Modern`den çocuklara atölye çalışmaları

İstanbul Modern`den çocuklara atölye çalışmaları

Genç Atölye Modern; çocuklara yaratıcılıklarını keyifle yansıtabilecekleri, farklı teknikleri öğrenebilecekleri ve ortak sanat projeleri geliştirebilecekleri atölye çalışmaları sunuyor. Ayrıca Genç Atölye Modern’de sanatı keşfetmek, paylaşmak, tartışmak ve üretmek isteyen tüm çocuklar, renklerle, biçimlerle, formlarla ve görüntülerle eğlenceli oyunlar oynayacak. 

 

31 Ocak – 11 Şubat 2011 tarihleri arasında hafta içi her gün 10.00-14.00 saatleri arasında 7-9 yaş, 13.00-15.00 saatleri arasında ise 10-12 yaş çocuklar için uygulanacak. Çocuklar yarıyıl tatili boyunca “Gulliver’in Yeni Gezileri” başlıklı maket yapım ve “Tarih Öncesi Yaratıklar” başlıklı heykel atölyeleriyle iki farklı programı tamamlayacak.

 “Gulliver’in Yeni Gezileri” başlıklı maket yapım atölyesinde, dünya klasiklerinden, Jonathan Swift’in 1726 yılında tamamladığı “Gulliver`in Gezileri” isimli romanından bazı bölümler yorumlayan çocuklar, çalışmalarında edebiyat, mimarlık ve resim sanatlarını buluşturacak. Çacuklar, romanın kahramanı olan Lemuel Gulliver için yeni serüvenler kurgulayacak, romanda geçen “küçük insanlar ülkesi”, “devler ülkesi” gibi hayali coğrafyaların yanı sıra, farklı ülkeler düşleyecek ve düşledikleri ülkelerin maketlerini hazırlayacaklar. 

 Tarih Öncesi Yaratıklar” başlıklı heykel atölyesinde ise tarih öncesinin izini süren çocuklar, tarihin bilinen devirlerinin hayvan ve bitkilerinden esinlenen heykeller üretecek, rengârenk dünya haritaları oluşturacaklar. 

 Kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak için: 0212 334 73 41

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI