Ana SayfaYaşamİstanbul’da Yeni Nesil Ocakbaşı Deneyimi: Ali Ocakbaşı

İstanbul’da Yeni Nesil Ocakbaşı Deneyimi: Ali Ocakbaşı

Ali Ocakbaşı, Gümüşsuyu, Karaköy, Kuruçeşme Oligark şubeleri ile İstanbul’un tarihini hissedebileceğiniz lokasyonlarda yer alıyor. İstanbul’un eşsiz manzaralı restoranları ile sadece damakta değil, anılarınızda da unutulmaz anlara imza atmaya yeni dönemde de devam ediyor.
 
Ali Ocakbaşı’nın İstanbul’un dokusunu hissettiğiniz en sevilen şubelerinden Karaköy şubesi, yeni dönemde üst katındaki teras alanında misafirlerine açık alan deneyimi ile de hizmet veriyor. Karaköy şubesi yeni terası ile birlikte İstanbul’un tarihi yarımada manzarasını Ali Ocakbaşı’nın geniş kebap menüsü ile bir araya getiriyor.  
 

 
Ocakbaşısız kebabın tadı çıkmaz, meze olmadan olmaz diyenler için Ali Ocakbaşı eksiksiz bir kebap deneyimi sunuyor. Kebabın eşlikçileri mezeler mevsimsel ürünler ile hazırlanıyor, mevsimine göre her dönem yeni mezeler, yeni lezzetler kebabın eşlikçisi oluyor. Kebabını ister Boğaza nazır ister Haliç manzarası ile yemek isteyen Ali Ocakbaşı misafirleri dilerlerse kebap deneyimini ocakbaşında Ali Ocakbaşı’nın deneyimli kebap ustaları eşliğinde yaşayabiliyorlar.
 
Ali Ocakbaşı, misafirlerine sadece gastronomi deneyimi değil, modern ve yeni nesil iç mimari ile dekore edilmiş restoranlarında keyifli vakit geçirmenin zevkini de sunuyor. Yeni nesil sunum ekipmanları ve restoranların dekorasyonu ile Ali Ocakbaşı’nda İstanbul’un tarihi ve kebabın kökleri ile birlikte geçmişi hissederken aynı zamanda günü yakalıyorsunuz. Bu özellikleri ile Ali Ocakbaşı açıldığı günden bugüne İstanbul’a gelen yabancı turistin kebap deneyimi için ilk adresi olmaya devam ediyor.

 

 
Misafirlerinin ve çalışanlarının güvenli bir ortamda yemek deneyimi yaşaması ve çalışması için Güvenli Turizm Sertifikası’nı alan Ali Ocakbaşı, restoranlarının mutfaklarında ve tüm alanlarındaki hijyeni için sürdürülebilir şekilde denetimlerine de devam ediyor. Kebap deneyimin sadece en iyisini, yeni neslini, en orijinalini değil en güvenlisini de sunuyor.  
 
Mevsimsellik kadar yerel malzemeye de önem veren Ali Ocakbaşı, coğrafi işaretli Kıvırcık Kuzu’ya menüsünde yer vererek yerel üretimi destekliyor, Kıvırcık Kuzu’nun sürdürülebilir şekilde beslenmesi ve ekonominin içerisinde kalması için katkı sağlıyor.
 
Kebabın gerçek lezzetini ve kültürünü sadece İstanbul’a değil, tüm dünyaya sunmak için açtığı Amsterdam şubesi ile Türk mutfağının yurtdışındaki temsilcilerinden olan Ali Ocakbaşı, eşsiz gastronomi deneyimini Amsterdam’da da misafirlerine sunuyor.
 
Ali Ocakbaşı lezzetlerini şubelerinde deneyimleyebileceğiniz gibi şubelerin paket servis hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Ali Ocakbaşı’na dair daha fazla bilgi sahibi olmak için www.aliocakbasi.com ‘u ziyaret edebilir, Instagram’da @aliocakbasi hesabını takip edebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI