Ana SayfaYaşamİstanbul`daki En Güzel Şarap Evleri

İstanbul`daki En Güzel Şarap Evleri

Şarap evleri aslına bakarsanız bizim pek fazla alışık olduğumuz şeyler değildi. Sayabileceğimiz şarap evleri, mahzenler  vs. 1 elin parmağını geçmezdi… Gelin görün ki şimdi bırakın 1 eli, 2 elin parmağını bile geçiyor. Seçenek arttıkça da mekanlar birbirleriyle yarışır hale geliyor. Bu da bizim lehimize sonuçlanıyor, fakat gideceğimiz yeri seçerken böyle güzel mekanlar arasında seçim yapmak bir hayli zorlaşıyor. 

Tabii bu sayacağımız mekanlarda sadece şarap içip kalkmıyorsunuz. İstanbul`un birçok semtinde bulabileceğiniz bu güzel mekanların çoğunda şarabın yanında peynir ve şarküteri ürünleri de bulunuyor. Yani çeşit çeşit şarapların yanında kendinize güzel bir atıştırma tabağı da hazırlamanız mümkün. 

Sevgilliler Günü için de ideal bir seçenek olan şarap evleri, hoş dekore edilmiş iç mekanları ile de dikkat çekiyor. Mahzen benzeri, duvarları taşlarla örülü bir mekan tercih ediyorsanız Sensus Şarap Evi; evinizdeki gibi sıcak bir ortam için Misket Şarap Evi; veya bahçeli, yeşillerin arasında keyifle oturacağınız bir mekan istiyorsanız da Viktor Levi Şarap Evi sizin için uygun tercihler olabilir.

Yine de hazır Sevgililer Günü yaklaşmışken sevgiliniz ile gitmek için de bir göz gezdirmenizde fayda var. Bakarsınız sizin için en uygun mekanı fotogalerimizde bulursunuz.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI