Ana SayfaYaşamİstanbulluların En Çok Tercih Ettiği 10 Mekan

İstanbulluların En Çok Tercih Ettiği 10 Mekan

 1) Walter’s Coffee Roastery – Moda: 
Breaking Bad dizisinden esinlenerek oluşturulmuş konseptiyle ilk önce dizi hayranlarını sonra da tüm İstanbul’u kendine hayran bırakan Walter’s Coffee, 3.nesil kahvecilerin en iyilerinden desek abartmış olmayız.

Kapısından içeri girer girmez İstanbul’da olduğunuzu unutturan konsepti ve dünyanın birçok yerinde kanıtladığı kalite standardıyla Hard Rock Cafe’de en çok tercih edilenlerde ikinci sırada. Misafirleri için ara ara düzenledikleri kampanyalarla da gün geçtikçe daha çok tercih ediliyor.
 
Alışık olmadığımız bir konsepti yaklaşık iki yıl önce bizimle tanıştıran Eataly, Zorlu Center’daki yerinde hem organik market hem İtalyan restoranı hem de kahveci olarak hizmet veriyor. Çok geniş bir alana konuşlandırılmış olan mekan, günün her saati dolup taşıyor.
 
J’adore’u bilenler bilir ama biz bilmeyenleri de bu eşsiz lezzetten mahrum bırakmamak adına kısaca anlatalım. Tam bir çikolata cenneti olan mekan, küçük bir İtalyan köyü etkisi yaratıyor. Menüsündeki tarifler uzun uzun yıllar öncesinden çikolata ustası Avedis Bey’in reçetesi. En ünlü lezzeti de Oh La La Beatrice.
 
Birbirinden lezzetli yemek ve tatlıların bulunduğu menüye sahip olan Ceviz Ağacı aslında büyük bir pastane. Günün her saati çook kalabalık olan mekan, özellikle Kadıköy civarında yaşayanların favorisi.
Lezzetli yemekleri ve büyük porsiyonlarıyla Kadıköy’ün en dikkat çeken mekanlarından olan My Chef, ferah ortamı ve renkli ambiyansıyla da özellikle gençlerin vazgeçilmezi.
İster PR mucizesi deyin, isterseniz de gerçek lezzet… Nusr-Et’in başarısı burada da karşımıza çıkıyor. Çoğu yerde lezzeti kadar uçuk fiyatlarıyla da konuşulan mekan, en çok tercih edilenler arasında 7. Sırada yerini alıyor.
3. nesil kahvecilerin İstanbul’daki ilklerinden olan MOC, ilklerden olmanın avantajı mıdır bilinmez ama özellikle arkadaşlarla akşam kahvesi için fazlasıyla tercih ediliyor.
Tatlı düşkünlerinin en çok uğradığı mekanlardan bir diğeri de Valonia. Kendi yapımları çikolataları hem satan hem de onlardan enfes tatlılar yapan mekan, en çok da kendine has sufle kıvamındaki ıslal kekiyle ünlü.
Masaya sıcacık gelen incecik lavaşlar ve geleneksel yöntemlerle ve kaliteli etle hazırlanmış bir döner. İşte Bayramoğlu’nun en çok tercih edilenler arasında olmasının nedeni bu. Yerinin uzak olması bile kapısındaki kuyruğu etkilemiyor, günün her saati Bayramoğlu dolup taşıyor. Size önerimiz, garsonlara ya da ortamın curcunasına çok takılmayın, kendinizi dönerin kollarına bırakın.
Mekan listesi Zomato`nun verilerine göre hazırlanmıştır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI