Ana SayfaMücevherİTÄ Fine Jewelry İlk Koleksiyonunu Sunar: Encantada

İTÄ Fine Jewelry İlk Koleksiyonunu Sunar: Encantada

Gücünü sınırları aşan bu güzel dostluktan ve birbirini her koşulda destekleyen bir kız kardeşlikten alan marka, geçmişi tarih öncesine dayanan Türk ve Porto Rikolu köklerini gezgin ruhların taşıyabileceği şık mücevherlere dönüştürerek ilk koleksiyonunu oluşturdu.
 
İspanyolca’da ‘tanışmaktan memnun olmak’ anlamına gelen Encantada isimli koleksiyondaki tasarımlar yeni ufuklara yolculuk etmekten korkmadan merakını taze tutanlar için tasarlanan parçalar binlerce yıllık kültür mirasını yeniden yorumlayan çizgilerden oluşuyor. İlhamını tarihi mitlerden alan tasarımlar aynı zamanda doğadan, iyi enerjilerden besleniyor.
 
Porto Riko efsanelerinden esinlenerek tasarlanan Encantada koleksiyonu aynı zamanda Türk kültürünün eşsiz tarihçesinden de ilham alarak bu iki zengin kültürün köklerini benzersiz bir estetik anlayışıyla ikonografi ile bir araya getiriyor. Koleksiyondaki her bir tasarımın anlamlı sohbetlere dönüşecek bir hikayesi olması ve üzerinde taşıyan kişinin kendinden bir parça bulması hepimizin uzun ama aslında çok benzer bir yolculukta olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyor.

6 farklı seriden oluşan Encandata Koleksiyonun’da Buenos Dias serisi dikkat çekiyor. Buenos Dias serisinde Porto Riko’nun geçmişi tarih öncesine dayanan Taíno yerlilerinden günümüze ulaşmış mağara ve taş resimlerinden esinlenilmiş. Nesiller boyunca Taínolar’ın yaşam alanlarında resmettiği esrarengiz ve büyüleyici yansımalar günümüzün göçebe ruhlarında hayat buluyor.
 
Her biri ayrı bir hikayeye ait serilerden oluşan Encantada Koleksiyonu’ndaki küpeden, yüzüğe; kolyeden bilekliğe tüm tasarımlar, kendilerinden bir parça bulacak gezginlerle tanışmayı bekliyor..
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI