Ana SayfaYaşamIWSA Birbirinden Keyifli Programlarla Sizleri Bekliyor

IWSA Birbirinden Keyifli Programlarla Sizleri Bekliyor

Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla faaliyet gösteren International Wine and Spirits Academy (IWSA),
birbirinden farklı konulardaki eğitim, atölye ve seminerlerle Kasım ayında da, farklı konularla meraklılarına dopdolu bir program sunuyor.
11 Kasım: “Mehmet Yaşin ile Anadolu Tatlarının Damak Çatlatan Uyumları”
Türkiye’nin yerel tatlarının daha geniş kitlelere tanıtılması konusunda, Evliya Çelebi misali anadolu topraklarını karış karış dolaşan ünlü gazeteci Mehmet Yaşin, 11 Kasım’da IWSA’nın konuğu. Şef Murat Bozok tarafından hazırlanan ülkemizin geleneksel yemekleriyle, IWSA tarafından yapılan şarap uyumlarını konu alan atölyemiz sizleri bekliyor.
18 Kasım : “6 Ülke 6 Peynir 6 Şarap”
Dünyanın 6 farklı lezzeti ile tanışmak isteyenler 18 Kasım’da IWSA’da buluşuyor. Peynirin tarihçesi, yapımı ve sınıflandırması hakkında merak ettiğiniz her şeye yanıt bulabileceğiniz ve 6 farklı ülkeden seçilen birbirinden farklı peynir çeşitlerinin şaraplarla uyumlarının deneyimleneceği çok lezzetli bir program Antre Gourmet işbirliğiyle sizileri bekliyor.  
23 Kasım“Avangard dediğin bugün var yarın yok mu"
Sanatatak.com mimarlık yazarı Yağmur Yıldırım`ın mimar Cem Sorguç`la gerçekleştireceği sohbetinde ana konu mimarlık gibi görünse de her an Sorguç`un büyük ilgi alanı müziğe kayabilir. Mimarlığın İstanbul`da mümkün olup olmadığından vakit kalırsa, elbette müzik de sohhbetimizin öznelerinden biri olacak gibi. 23 Kasım’da, Sanatatak Sessions @IWSA Yağmur Yıldırım&Cem Sorguç Söyleşisi ile hem kulaklara, hem de görsel duyularınıza hitap eden bu keyifli sohbete siz de eşlik etmek istemez misiniz?
25 Kasım: "Saffet Emre Tonguç ile İstanbul Semt Hikayeleri ve Lezzetleri"
Kanlıca’dan Vefa’ya, Yeşilköy’den Çengelköy’e Istanbul’un meşhur lezzetlerini ve semt hikayelerini keşfetmeye hazır mısınız? Sizleri 25 Kasım’da Tarihçi, rehber ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç’un anlatımıyla; İstanbul semt hikayelerine, şef Murat Bozok’un semtlerin meşhur lezzetlerinden oluşan menüsü ve IWSA yöneticisi Ayça Budak tarafından yapılan şarap uyumlarının eşlik edeceği atölyemize bekliyoruz. 


Detaylar için:


www.iwsa.com.tr
https://twitter.com/iwsa_tr
www.facebook.com/IWSATR
Adres: Şişli Merkez Mah. İstiklal Sok. Key Plaza No:11-A Şişli / İstanbul

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI