Ana SayfaModaİyi ki doğdun Cara Delevingne

İyi ki doğdun Cara Delevingne

Karl Lagerfeld`in gözbebeği, Marc Jacobs`ın bir numaralı mankeni, Rihanna ve Rita Ora`nın en yakın arkadaşı, Burberry`nin vazgeçemediğ yüzü Cara Delevingne, bugün 21 yaşına bastı. Çok erken yaşta keşfedilip doğru adımlarla başarılı bir manken haline gelen Cara, bugün sahip olduğu kusursuz hayat nedeniyle hepimizi kıskandırıyor.

İngiltere`de doğan Victoria`s Secret mankeni, ilk olarak kalın kaşlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Herkesin kusursuz güzellik kavramına cesurca karşı gelen genç Cara, kendine has stiliyle de bir anda kırmızı halıların ve reklam kampanyalarının vazgeçilmez yüzü oldu. Kendiyle barışık olan Delevingne, Instagram üzerinden paylaştığı birbirinden eğlenceli ve saçma fotoğraflarla da aynı zamanda sosyal medya yıldızı oldu.

Oyunculuktan mankenliğe kadar pek çok mesleği başarıyla yapan Cara, bu sayede pek çok ünlü ismin de yakın arkadaşı oldu. Şu sıralar Jay-Z prodüktörlüğünde albüm çıkartmaya hazırlanan doğum günü kızı, her geçen gün listesine eklediği birbirinden başarılı işlerle en çok kıskanılan isimler arasında hızla yükseliyor.

21 yaşına basan Cara`nın defilelerinden, stiline bütün akılda kalan anlarını fotogaleriye tıklayarak inceleyebilir, güldüren Instagram paylaşımlarına bakabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI