Ana SayfaYaşamIzaka Terrace’ta Zeynep Özyılmazel Ve Zeynep Mansur İle Canlı Müzik Geceleri

Izaka Terrace’ta Zeynep Özyılmazel Ve Zeynep Mansur İle Canlı Müzik Geceleri

Yenilenen dekoru, ayrıcalıklı hizmet anlayışı, şef Fırat Kılıç’ın önderliğinde hazırlanan lezzetleri ve panoramik boğaz manzarası ile misafirlerine güzel deneyimler yaşatan Izaka Terrace, şehirde keyifli anlar geçirmek isteyenlerin buluşma noktası olarak öne çıkıyor. Akdeniz, Asya ve Anadolu mutfağından lezzetler sunan Izaka Terrace, her Cuma Zeynep Özyılmazel, her Cumartesi de Zeynep Mansur ile düzenlenen canlı müzik gecelerinin keyfini yaşatıyor.
 

 
Bosphorus Tunes by Zeynep Özyılmazel etkinliği kapsamında, her Cuma saat 22.00’da sahne alan Zeynep Özyılmazel, Izaka Terrace misafirleri için hazırladığı caz ve eski 45’liklerin yorumlarından oluşan repertuarından en güzel şarkıları seslendiriyor. Zeynep Mansur ise her Cumartesi saat 22.00 itibari ile Izaka Terrace’ta en sevilen Sezen Aksu şarkılarını söylüyor.
 
Siz de Zeynep Özyılmazel ve Zeynep Mansur’un canlı performansları ile haftanın yorgunluğunu, güzel lezzetler ve güzel şarkılar eşliğinde geride bırakmak, güzel bir hafta sonu yaşamak istiyorsanız, Cuma ve Cumartesi akşamları için Izaka Terrace’taki yerinizi şimdiden rezerve ettirmeyin unutmayın!

 

 
Adres: Gümüşsuyu Mahallesi İnönü Cad. No:8, Taksim / İstanbul / Türkiye
Rezervasyon: +90 (212) 708 38 38 / izaka.reservation@parkbosphorus.com
Whatsapp Rezervasyon: 0530 349 96 75
@izakaterrace

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI