Ana SayfaYaşamJ. K. Rowling`in gizli kitabı

J. K. Rowling`in gizli kitabı

Harry Potter serisinin dünyaca ünlü yazarı J.K. Rowling`in, takma isim kullanarak yeni bir roman yazdığı ortaya çıktı. Rowling`in bu sırrını ortaya İngiliz basını çıkardı.

Rowling, kendini Robert Galbraith adında evli ve iki çocuk babası, emekli bir gizli dedektif olarak tanıttı ve bu isimle bir roman yayımladı. Rowling `The Cuckoo`s Calling` ismini verdiği polisiye roman İngiltere`de yılın en iyi ilk romanları arasında gösterildi. Romanın bu kadar başarılı olması İngiliz Sunday Times Gazetesi’nin dikkatini çekti. Daha önce hiç kitap yazmamış bir yazarın bu denli başarılı olamayacağını düşünen gazete araştırdı ve gerçeği ortaya çıkardı.

Kitabın asıl yazarı daha önce adı hiç duyulmamış Robert Galbraith değil, yazdığı yedi kitaplık Harry Potter serisiyle dünya çapında bir üne sahip olan J.K. Rowling olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Rowling, başka bir isimle yazmanın kendisini özgürleştirdiğini söyledi.

Kim olduğunu bilmeden romanı yayımlayan yayımcıya ve kitabı satın alan okuyucularına teşekkür eden Rowling, “Abartılı reklam kampanyaları ve beklenti olmaksızın yazmak harika bir duygu“ dedi. Şu ana kadar 1,500 kopya satan kitap, olayın ortaya çıkmasıyla birlikte İngiltere`de en çok satanlar listesine girdi.

Rowling, söz konusu kitabın ikincisini de yazdı, kitap İngiltere`de gelecek yıl basılacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI