Ana SayfaErkek ModasıJack& Jones alışverişe hediye veriyor

Jack& Jones alışverişe hediye veriyor

Jack&Jones, Vintage, Premium ve Jeans Intelligence ile özgür erkeklerin kendi tarzlarını yaşamasını sağlıyor.  Jack&Jones`dan 200 TL. ve üzeri alışverişlerde, tarzına düşkün erkeklere çok şık bir stereo kulaklık hediye ediliyor. Bakın Jack&Jones`da satılan ürünler ve esinlendikleri neler…

Vintage
Jack&Jones Vintage koleksiyonu Essentials, Gasoline ve Biker olmak üzere 3 ayrı segmentten oluşuyor.
Essentials
Adı üstünde bu koleksiyon her erkeğin gardırobunda bulunması gereken klasik parçaların uyumlu hale getirilmesinden oluşuyor. Klasik renklerle zengin bir görüntü veriyor. Örgü hırkalar ve klasik t-shirt’ler giymenin zamanının yaklaştığı yağmurlu sonbahar günleri için…   
Gasoline
Bu koleksiyon 70’lerin gaz istasyonlarının atmosferini yansıtıyor. O zamanlar benzin istasyonları çok uzaktan fark edilebiliyordu. Basit logolar ve parlak renkler kullanılıyor.
Biker
Bu eski tip motorcu dünyayı dolaşıyor ve özgürlüğün ve bağımsız bir yaşam tarzının timsali oluyor. Şimdi on yıllar sonra bu uzun saçlı traşsız yabani at terbiyecileri geri döndü ve yeniden moda oldu.
Premium
Jack&Jones Premium koleksiyonu bohemlerden ve mimariden etkilenen iki farklı tarz sunuyor.
Bohemler
Sonbahar koleksiyonu 60’ların yazarlar, müzisyenler ve şairlerden oluşan bohem jenerasyonundan esinleniyor. Bu devre modada ve mobilyada mükemmel tasarımlar, Britanya’dan gelen mükemmel müzik grupları damgasını vurdu. Bu koleksiyonun en özel stil ikonu ise James Dean…
Mimari
Mimariyi merkeze alan bu tema ile oluşan koleksiyon grafik çizgilerden ve tasarımda ultra modern yaklaşımlardan esinleniyor. T-shirt’lerde görüldüğü üzere yeni yaka ve boyunlar, şekilleri ve detayları ile mimari çizgiyi yansıtıyor. Parlak renk serpiştirilmeleri grafik baskı ve renklerle eşleştirilerek maksimum efekt elde ediliyor.
Jeans İntelligence
Kusursuz kalıp ve detaylarla özenle hazırlanan Jack&Jones jean koleksiyona bu sonbaharda Core, Originals ve Libertine isimli 3 yeni grup daha katılıyor.
Core
Bu koleksiyon temiz ve yapılı görüntüsü ile dikkat çekiyor. Modern ve kentli bu parçalar modern mimari ve teknolojiyi örnek alıyor. Çoğunlukla kauçuk baskılarla karışık işlemelerin olduğu bu koleksiyon teknik etiketler ve işaretlerden esinleniyor. Bu stil oldukça olgun ve küçük detayların işlevsel unsurlar ve dokularla vurgulanmasından oluşuyor.
Originals
Bu sezon jean modasında her şey köklerine dönüyor. Bu esinlenme jean’in 1870’lerde Amerikan iş tulumu olarak kullanılmaya başlamasından 1950’lerde modayı ele geçirmesine kadar olan süreci kapsıyor. Bu esas jean koleksiyonu parkadan ekoselere kadar keşfedilen her şeyi içeriyor. Ayrıca denizci ve gemici dövmelerini de örnek alıyor.
Libertine
Adı “libertine” olan bu koleksiyon öncelikle köklerini Londra rock görüntülerinden alıyor fakat bildiğiniz sıradan rock isyankarlığından daha sofistike. Libertine koleksiyonu özgürlük, toplumun kurallarını takip etmez dolayısıyla görüntüsü kuralsız ve vahşi.
Cool, casual ve özgüven, Jack&Jones dünyasının 3 anahtar kelimesi. Markanın tüm hedefi; erkeklerin, kendilerine özgü hayat tarzlarını, sınırlarının doruklarında doya doya yaşamaları.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI