Ana SayfaYaşamJamie`s Home Cooking Skills Eğitim Programı MSA`da

Jamie`s Home Cooking Skills Eğitim Programı MSA`da

Ünlü şef Jamie Oliver`ın temel yemek ve mutfak eğitimi `Jamie’s Home Cooking Skills`, İngiltere`den sonra dünyada ilk kez MSA ile Türkiye`de olacak! 

Gençlerin sömestr tatillerini güzel geçirmelerini sağlayacak olan bu özel eğitim toplamda 40 saat sürecek. Mutfak Sanatları Akademesi`nde 27 Ocak – 8 Şubat`ta 10:00-15:00 saatlerinde gerçekleşecek olan Jamie’s Home Cooking Skills mutfak eğitimiyle gençler temel yemek bilgilerinden doğru alışverişe, mutfak ekipmanlarını tanımadan sağlıklı, kolay ve ekonomik tariflere kadar hayatları boyunca kullanacakları pek çok bilgiye sahip olacak. Programın sonunda ise gençler öğrendikleri yemeklerden oluşturacakları bir menüyü okulun mutfağında anne ve babalarına sunacaklar. 

Bu eğlenceli eğitime katılan tüm gençler, uluslararası eğitim akreditasyon kurumu Edexcel/Pearson ve BTEC onaylı "Jamie’s Home Cooking Skills" sertifikasının da sahibi olacak.

İngiltere`den sonra dünyada ilk kez MSA`da gerçekleşecek olan bu özel programı kaçırmayın! 27 Ocak – 8 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek eğitimin ücreti 2.250TL`dir. (Biletix`ten satın alabilirsiniz)

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI