Ana SayfaModaJean Paul Gaultier iç çamaşırı koleksiyonu

Jean Paul Gaultier iç çamaşırı koleksiyonu

1990 yılında Madonna’yı koni şeklinde sütyenle karşımıza çıkaran Jean Paul Gaultier iç giyim koleksiyonu tasarlayacak. Fransız tasarımcı, İtalyan marka için sınırlı sayıda üretilecek olan koleksiyona ait iki parçayı (siyah bir sütyen ve jartiyer) 7 Temmuz’da Paris’te gerçekleşecek olan defilesinde sergileyecek. Ancak bu koleksiyondan bir parçaya sahip olmak isteyenlerin Kasım ayına kadar beklemesi gerekiyor. Ürünler bu tarihte La Perla ve Gaultier butiklerinde, ayrıca bazı seçkin mağazalarda yer alacak.

İç giyim benim DNA’mda var

Gaultier’nin yaptığı bir basın açıklaması ise şu şekilde: “İç giyim benim DNA’mda var. Son koleksiyonumda koni şeklinde sütyenleri ve korseleri dış giyimde kullandım. La Perla’nın bu konudaki ustalığını da hesaba katınca, ortaklık kurmak kaçınılmazdı.”
La Perla’nın CEO’su Alain Prost’a göre “Jean Paul Gaultier’yle ortaklık kurmak en başından sonuna kadar mutluluk verici. La Perla’nın geçmişinde de önemli yeri bulunan lüks ve zarafet değerleri sayesinde Gaultier ile büyük bir sinerji oluşturduk.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI