Ana SayfaErkek ModasıJean Paul Gaultier Le Male

Jean Paul Gaultier Le Male

1995 yılında, Jean-Paul Gaultier "Le Male" ile erkek parfümü dünyasında yepyeni bir dönem başlatmıştı. 2010 yılında, onun alter egosu olan “Le Male” Terrible,  “Le Male” in yeni koku yorumu olarak, kült haline gelen ambalajının içerisinde yerini aldı. 

Bahar 2011 için, Jean-Paul Gaultier sınırlı sayıda iki erkek kokusu sunuyor. Bir kez daha, kreatörü stil kodlarını kışkırtıyor, espri anlayışı ile trendleri karıştırıyor, yeteneğini ustaca kullanıp radikal bir sürpriz üretmek için onları yeniden tanımlıyor.
"Le Male" ve "Le Male" Terrible da ünlü metal kutular yerlerini krom “Shaker”lara bırakıyor. İki etkili koku; "kokteyller" için güçlü paketleme:
"Le Male " geleneksel erkek parfüm bileşeni lavantaya, nane, portakal çiçeği, vanilya ve baharatlar ekliyor; ortaya şehvetli ve duyarlı bir koku çıkarıyor. “Le Male” Terrible “Le Male” in uç sınırlara çıkarılması. Denizci t-shirt ü giyinmiş, bu büyüleyici asi, boynunda bir jilet taşıyor. İlk notalarında biber ve acı greyfurdun bileşiminden açığa tazelik geliyor. Vahşi vetiver, baskın karakter amber misk ile duyusallığı birleştiriyor.
“Le Male” ve “Le Male” Terrible Shaker da eğlence garantili. Onları sallamanız yeterli.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI