Ana SayfaModaJean Paul Gaultier Levi&#8217s tasarladı

Jean Paul Gaultier Levi&#8217s tasarladı

Levi’s, 2010 koleksiyonundan seçilen parçalar için ikonik moda tasarımcısı Jean Paul Gaultier ile birlikte çalıştı. Fransız modacı Jean Paul Gaultier tarafından tasarlanan Levi`s özel koleksiyonu 2010 modasında benzeri olmayan bir rüzgar estiriyor.

Jean Paul Gaultier tam bir Levi`s tutkunu

Bir Levi’s tutkunu olduğunu dile getiren Jean Paul Gaultier, kendi tasarladığı Levi’s 501 Jean’ler ile jean dünyasına farklı ve aykırı bir bakış getiriyor.  Sadık bir Levi’s® tutkunu olan ünlü Fransız tasarımcı, Levi’s® jean modellerini serbest ve ikonoklastik dokunuşlarla yorumladı.

Jean Paul Gaultier, “Levi’s Amerikan rüyasıdır, bir efsane ve ilk orijinal jean’dir. Kendi tasarladığım Levi’s 501’ler üzerinde çalışmak benim için büyük bir keyif oldu,” diyor.

Erkek koleksiyonunda, Levi’s jean siluetleri ve klasik denim ceket Maison Gaultier’den aşina olduğumuz temalar esas alınarak, denizci şeritleri ve bantlar kullanılarak yeni baştan tasarlandı. Yıkanmamış denim ile biçimlendirilen ünlü Levi’s “Trucker” ceketi ön tarafında kesikler ve şeritlerle, 501 jean ile birlikte sergilendi. “Marinière” şeritleri 501 jean’lerindeki düğmelerle donatıldı, eşit şekilde saf ve sert denim kullanılan jean ile şortların yan şeritleri boyunca kumaş kenarları açıkça ortada bırakıldı.
 

Jean Paul Gaultier tarafından tasarlanan Levi’s jean’ler Türkiye’de yalnızca Vakkorama’nın İstanbul’da Akmerkez, Nişantaşı, Suadiye, Ankara’da Armada AVM ve İzmir’de Alsancak mağazalarında satışa  sunuluyor.
 

Jean Paul Gaultier`in Levi`s tasarımlarına bakmak için fotogaleriyi tıklayın!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI