Ana SayfaGüzellikJean Paul Gaultier Tattoo Fragrances

Jean Paul Gaultier Tattoo Fragrances

En sevdiği temaya bağlı olarak, Jean Paul Gaultier her zaman koleksiyonlarında dövmelerle oynuyor:-Defilelerinde,  modellerinde ve tasarımlarında, kumaşlara, sanki tene şehvetli hareketlerle dövme yaptırıyor. Couture’den pret-a-porter’ye (hazır giyime), dekorasyona ve tabii ki parfümlerine kadar her şeyde…

Gaultier’de, erkekler ve kadınlar dövmeli, etnik gelenekleri ya da alışılagelmişleri alt üst etme isteğini yeniden ele alıyor. Gaultier desenleri araştırıyor. Korsanlar ve Maori motifleri dövme kalpleri; dantel, çapa ve sevgi mesajları… Onları yeniden tanımlıyor, isyanın çekiciliğinden hislere çevirerek keşfediyor.
2011 yazı için, denizci Le Male ve güzel Classique yaratıcılarına benzersiz saygı göstererek kendilerini tamamen dövmelerle kaplıyorlar.
Maoris dövmeleri ve gizemli rüzgar gülleri*, kapaklı ve metal şişelerini, kabartma ve dekorlarla süsleyerek geri dönüşlerini sergiliyor.
Classique yaz parfümünün yeni üst notasını gül ve portakal çiçeğiyle flört ederken, Yasemin, Ylang Ylang, vanilya ve taze miskle birleşerek orta notayı oluşturuyor.
2011 için, Le Male Summer Fragrance yenilendi ve taze notalarıyla güçlendi: lavanta, mentol, kakule. Bu yeni hamle ile temelinde bulunan el değmemiş vanilya, misk ve sandal ağacını daha güçlenmiş ve uyarıcı olarak eşleştiriyor.
Parfümler duyumsal dövmeler gibi kullanılabilinir. Her yaz daha iyi olmak için yeniden keşfedilen parfümlerin koduyla sizde eğlenin…
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI