Ana SayfaMagazinJennifer Lawrence Evlilik Planı Sürecini Anlattı

Jennifer Lawrence Evlilik Planı Sürecini Anlattı

Catt Sadler’ın Naked With Catt Sandler podcast’ine konuşan Lawrence, bu kararının hızlı olduğunu ve nişanlanırken hiç şüphe duymadığını belirtti. “Her şey çok organik gelişti. Bilmiyorum, daha önce bu konu hakkında bir röportajda konuşmamıştım. ‘Evliliğe hazırım’ dediğim bir an hiç yaşamamıştım. Sadece Cooke ile tanıştım ve onunla evlenmek istiyorum dedim. Birbirimizle evlenmek istedik. 
O benim en iyi arkadaşım bu yüzden onu kendime yasal olarak da bağlamak istedim.”
diyen Lawrence “Hayattaki en favori insanınızı buluyorsunuz ve bırakmak istemiyorsunuz. Bu yüzden teklifi kabul ettim.” şeklinde ekledi. 

Evlilik planlaması konusunda listesindeki önemli pek çok işi hallettiğini söyleyen Lawrence şu an stresli olmadığını belirtse de bir “Bridezilla” anı yaşadığını da itiraf etmeden geçemiyor. “Nevrotik değilim bu konuda. Zaten nevrotik olmak için çok tembelim. Bir elbiseyi beğendiğimde zaten söylerim. Bir alanı beğendiysem yine söylerim. “

Ağladığını söyleyen Lawrence “Bekarlığa veda partisi istemediğimi sanıyordum ancak son dakikada yapmaya karar verdik. Düne kadar bunu istediğimi bile bilmiyordum. Buna bir daha sahip olamayacağımı anlayınca ağlamaya başladım. Arkadaşım o anda ‘işte gelin olmaya hoşgeldin.” dedi. Resmi olarak o an gruba katıldım!” diyor. 

Jennifer Lawrence’ın düğününü merakla bekliyoruz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI