Ana SayfaMagazinJennifer Lopez İstanbul Konseri gerçekleşti

Jennifer Lopez İstanbul Konseri gerçekleşti

Jennifer Lopez `Dance Again` turnesinin Bonus ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul ayağı dün Ataköy Atletizm Arena`da başladı. 19:00`da kapıların açıldığı konser 21:20 civarında başladı ve Lopez aralıksız olarak bir buçuk saat sahnede kaldı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren JLO, Zuhair Murad imzalı kostümleriyle de göz kamaştırdı. Meşhur poposunu ön plana çıkaran elbiseler yaklaşık 3 şarkıda bir değişti. Taşlarla süslü kıyafetler Lopez`in fit vücudunu da ortaya koyar nitelikteydi.

Yeni hit`lerinin yanı sıra eski şarkılarını da seslendirirken sevimli tavırlarıyla da izleyicileri coşturdu. Konserde her yaş grubundan dinleyici vardı. JLo`yu izlemeye gelenler arasında Çağla Şikel, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Hakan Akkaya, Nihat Odabaşı, Onur Baştürk ve Sabrı Sarıoğlu gibi ünlü isimler de vardı. 

Sahneye 2004 yılından `Get Right` şarkısıyla çıkan Lopez; I`m in to you, Love don`t cost a thing, Papi ve son hiti Dance Again ile devam etti. Güzel şarkıcı repertuarında tek bir slow şarkıya yer vererek hareketli ve dans dolu bir konser izletmiş oldu. Konserin bir bölümünde `Aşk` üzerine şarkı söylerken arka kısımda çocuklarıyla beraber olduğu sahnelerin olduğu çok özel bir video gösterildi.

Büyük ilgi üzerine Dance Again Turnesi dahilinde İstanbul`da 3 kere sahneye çıkacak olan Lopez`in diğer iki konseri 16 ve 17 Kasım günleri Ülker Sports Arena`da olacak. Jennifer Lopez`in dünkü İstanbul konserinden ilk kareleri yakından incelemek için hemen fotogaleriyi tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI