Ana SayfaModaJenny McCarthy`den komik bir moda dedikodusu

Jenny McCarthy`den komik bir moda dedikodusu

Eski sunucu ve Playboy güzeli Jenny McCarthy`nin en önemli özelliği aslında çıplak resimleri değil, zeki ve çok komik bir kadın olması.

Sohbetine doyum olmayan Jenny, geçenlerde yakın arkadaşı Chelsea Handler`ın E! kanalındaki Chelsea Lately programına konuk oldu. İlk önce birkaç komik ve edepsiz anekdot anlattıktan sonra asıl bombayı anlatmaya başladı Jenny.Bu yıl MTV müzik ödüllerini sunan Chelsea Handler`ın konuyu açması üzerine 1998`de kendi MTV ödül töreni sunuculuğunu anlatmaya başladı McCarthy."Avrupa`da ilk kez yapılan MTV müzik ödüllerini Milano`da sunacaktım. Ben kendimi çok önemli hissediyordum ama orada kimse benim kim olduğumu bilmiyordu. Madem Milano`dayım bari gerçek modacılardan giyineyim dedim ve giysilerim için Versace ve Dolce & Gabbana`yı seçtim. Neyse harika geçti, herkes alkışlıyor, ben kendimi inanılmaz hissediyorum. Bitti ödül töreni. Birazdan Madonna ile birşeyler içmek üzere buluşacağım diye çok mutluyum. Hayatımın en güzel akşamı bu olacak diyorum.

Sahneden indim, koridordan kulise doğru giderken bir baktım karşıdan tuhaf tuhaf hareketler yapan bir adam geliyor. (abartılı acaip mimikler yapıyor) Menajerim/sevgilim, herif bana yaklaşırken "Bu yaratık niye üstüne üstüne geliyor" dedi ve bir anda önüne atlayıp adamı duvara yapıştırdı. Ben de "Harika beni kurtardın. Teşekkürler" deyip yürüdüm gittim. 3 saniye sonra kulisteyiz, biri tekmeyle kapıyı kırıp içeri girdi ve bana (bağırarak) "Sen! Seni kaltak! Benim kim olduğumu nasıl bilmezsin. Bana bak! Ben Gabbana!" dedi. Biraz önce sevgilimin ittiği adam… Ben de bir anda titreyerek "Aman tanrım. Mr. Gabbana, çok özür dilerim, sizin yüzünüzü tanımıyorum" dedim, "Benim yüzümü tanımalısın! Burası İtalya. Benim elbisemi giyiyorsun" dedi (bağırarak). Ben de titriyorum "Gabbana. Kırmızı elbisemi çok seviyorum çok teşekkürler" diyorum (titreyerek). Bir anda "Çıkart!" diye bağırdı.

"Bundan başka giyecek bir şeyim yok. Birazdan Madonna`yla bluşacağım." dedim. "Beni ilgilendirmez, ÇIKART!" (Bağırarak) diyip çıktı. Ben de kapıyı kilitledim. "İte bak, çıkartmıyorum elbiseyi" dedim. Bir saat sonra Gabbana kocaman bir polis ekibiyle kapıya dayandı. Polis kapıyı yumrukluyordu. Bir ses "Çıkart elbiseyi" dedi. Ben titreyerek çıkarttım, elbiseyi Gabbana`nın yüzüne fırlattım, kapıyı çarptım. Kapının arkasından sesini duydum: "Şimdi de ayakkabıları ver". Ayakkabılarım da Dolce & Gabbana! Çıkartım verdim. Bir baktım "Şimdi de sütyeni ver" diyor.

Sonra tabii mahvoldum. Madonna`yla buluşamadım, ağlıyordum. Ertesi gün Dolce, elbiseyi, ayakkabıları ve sütyeni bana hediye paketi yapıp yollayarak özür diledi." 

Aşağıdaki klipten Jenny McCarthy`nin olayı anlatışını izlemenizi şiddetle tavsiye ederiz. 3.45`den itibaren izlemeniz yeterli.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI