Ana SayfaModaJerome C. Rousseau ünlülerin yeni gözdesi

Jerome C. Rousseau ünlülerin yeni gözdesi

Ayakkabı dolabınızda ufak bir yer daha açın çünkü sizi tanıştırmak istediğimiz bir ayakkabı tasarımcısı var. Kanada`nın en büyük eyaletinde dünyaya gelen Jerome C. Rousseau, bugünlerde Charlize Theron, Kristen Stewart, Katie Holmes ve Selena Gomez gibi pek çok ismin favori tasarımcısı. Hattta bu yıldızlar, Jerome`u o kadar çok beğeniyor ki pek çok ayakkabısını tekrar tekrar giyiyorlar.

Peki Jerome C. Rousseau kimdir? Nelerden etkilenir? Quebec`te dünyaya gelen tasarımcımız, ergenlik cağından itibaren tasarlamaya başlamış. O`na yön veren daha çok müzikler ve klipler olduğu için ilham kaynağı her zaman ritim oluyor. İlk kez ayakkabılarla tanışmasını da unutamayan Jerome, " Genç yaşlardayken izlediğim Deee-Lite klibinden sonra ayakkabılar tasarlamaya başladım. Styling baştan aşağı ilgimi çekse de beni cezbeden ayakkabılar oldu" diyor.

10 yıl boyunca Londra`da ve Los Angeles`ta kendini geliştiren tasarımcımız, Matthew Williamson, John Richmond ve John Rocha`yla birlikte çalıştı. Pek çok ünlü ismin de eğitim gördüğü "London`s Cordwainers College" da da aldığı eğitimle kendini pekiştiren Jerome, ilk koleksiyonunu 2008 kışında çıkardı.

Tasarımlarıyla ilk olarak 2012 yılında ödül alan ayakkabı tasarımcımız bugün Avrupa dizaynlarından, pop kültürden, gece hayatından ve modern sanattan da ilham alıyor.

Hayallerine gerçeğe dönüştüren ve pek çok ünlünün ayağında kendi tasarımlarını gören Jerome C. Rousseau`yu hangi ünlüler giyiyor yakından görmek ve tasarımları incelemek için fotogaleriye tıklayınız. Fotogaleriyi ziyaret ettikten sonra tasarımcıya internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca aşağıda yer alan vireoyu izleyerek Jerome C. Rousseau`nun ayakkabı tasarlama sürecini izleyebilirsiniz:

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI