Ana SayfaGüzellikJimmy Choo Exotic

Jimmy Choo Exotic

Jimmy Choo, Classic Eau De Toilette, Eau De Parfume ve Flash ürünlerinden sonra parfüm serisine, sınırlı sayıda üretilen EXOTIC’i ekliyor. 

Kaplan orkidesi ve silhat esansının yoğun ahenginden yola çıkarak üretilen EXOTIC, meyve ve çiçek bileşimini bir arada sunuyor. İçeriğindeki pembe greyfurt ve ahududu özleri ise parfümün kokusunu dengeliyor.

İlk Jimmy Choo parfümünün yaratıcısı olan Olivier Polge, Domitille Bertier ve Véronique Nyberg tarafından geliştirilen EXOTIC, markanın koleksiyonlarında bulunan lüks piton derisi detaylardan ilham alarak, meyve ve çiçek içeriğiyle yeniden yorumlanıyor. Ünlü tasarımcılar “Biz coşkulu karakteri olan, hayat dolu, pembe greyfurtla geliştirilmiş, siyah Frenk üzümü püresinin tazeliğini anımsatan renk dokunuşlardan ilham alan bir koku düşledik. Ahududunun nefis, lezzetli ve mayhoş hali içerikte dikkat çekerken, çarkıfelek çiçeği ve kaplan orkidesinin egzotik yansıması ise parfümü dengeliyor.” şeklinde belirtiyor.

Üst Katman: Siyah Frenküzümü püresi, pembe greyfurt
Orta Katman: Çarkıfelek çiçeği, kaplan orkidesi
Temel Katman: Ahududu, silhat esansı

Orjinal Jimmy Choo parfüm şişesinden ilham alınarak tasarlanan EXOTIC,  parlak fuşya renk ile bütünleşerek yontulmuş cam şişede sunuluyor. Parfümün ambalajında, yılan derisi görüntüsünü yaratan efektler, parfümün ruhunu da yansıtıor. 

 Fiyat: Eau de toilette- 60 ml  / 189 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI